طرز تهیه بهترین پنکیک!!
شاید شما هم این پنکیک را به عنوان بهترین پنکیکی انتخاب کنید که تا به حال خوردهاید.
مواد لازم برای 3- 2 نفر:
کره: 5 قاشق غذاخوری
آرد: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد، سفیده و زرده آن جدا شود.
شیر بدون چربی: یک پیمانه
شیر معمولی: یک چهارم پیمانه
روغن کانولا برای سرخ کردن
طرز تهیه:
• کره را ذوب کنید و بگذارید کمی خنک شود.
• همزمان که کره در حال خنک شدن است، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را درون کاسه متوسطی ریخته و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• در کاسهای دیگر، زرده تخممرغ، شیر بدون چربی و شیر معمولی را آنقدر هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، سپس کره را به مخلوط اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
• مخلوط شیر و زرده را به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• اکنون سفیده تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. (در این مرحله مراقب باشید مخلوط را خیلی هم نزنید)
• تابه بزرگی روی حرارت متوسط قرار داده و روغن کانولا را درون آن بریزید و وقتی داغ شد حرارت را کم کنید و با قاشق از مخلوط برداشته درون روغن بریزید، ابتدا یک طرف و بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید و با بقیه مایه همین عمل را تکرار کنید.
توجه: اگر شیر بدون چربی در دسترس ندارید میتوانید از ماست ساده استفاده کنید. دو سوم پیمانه ماست را با کمی شیر معمولی رقیق کنید تا به حد یک پیمانه برسد.