ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 مرداد 1403
پنجشنبه 4 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 7 آذر 1389     |     کد : 12044

املت فنجانی

املت را این بار، درون فنجان‌های گوجه فرنگی تجربه کنید.

 
املت را این بار، درون فنجان‌های گوجه فرنگی تجربه کنید.

مواد لازم:
گوجه‌ فرنگی: چهار عدد
جعفری : ساطوری شده 1/4 پیمانه
پنیر پیتزا: رنده شده: 3/4 پیمانه
تخم‌مرغ: چهار عدد
نمک و فلفل‌ سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه
* فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
* سرگوجه ‌فرنگی‌ها را با چاقوی تیزی جدا کرده و کلاهک آن را کنار بگذارید.
* تخم درون گوجه ‌فرنگی‌ها را با قاشق خارج کنید و داخل آن، نمک، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید.
* هر تخم‌مرغ را درون یک گوجه‌فرنگی بشکنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید.
* کلاهک گوجه‌ فرنگی‌ها را روی آنها بگذارید و در یک ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که تخم‌مرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید.
* املت‌های فنجانی آماده شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزئین کنید.


نوشته شده در   يکشنبه 7 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode