ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 1 آذر 1403
پنجشنبه 1 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 14 بهمن 1395     |     کد : 110912

پاستای مرغ و قارچ، با سورپرایزِ اسفناج

پاستایی به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد.

پاستایی به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد. پیشنهاد می کنیم در خانه یک بار آن را درست کنید.

مواد لازم:


        ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
        ۷۵۰ گرم سینه مرغ
        نصف یک عدد پیاز سفید
        نمک و فلفل سیاه
        ۲ پیمانه قارچ
        ۳ حبه سیر رنده شده
        ۱ قاشق چایخوری آویشن
        ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
        ۴ پیمانه آب مرغ
        ۱ پیمانه خامه چرب
        ۵۰۰ گرم پاستای پاپیونی (فارفاله)
        ۱۵۰ گرم اسفناج
        ۱ پیمانه پارمسان

 
پاستای مرغ و قارچ

طرز تهیه:


1-دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. سینه های مرغ خرد شده را افزوده و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آن ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

2- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون درون تابه ریخته و پس از اینکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سبک شود.

3- قارچ و سیر را درون قابلمه بریزید. نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید.

4- آب مرغ و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم بجوشند.

5-در این مرحله باید فارفاله را بیفزائید.

6-تا زمانی که پاستا نرم شود آنها را روی حرارت بپزید. در این مرحله اسفناج و مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس اجازه دهید که سس به طور کامل به خرد مواد برود.

7-در آخر پارمسان افزوده و پاستا را سرو کنید.


نوشته شده در   پنجشنبه 14 بهمن 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode