این دسر خوشرنگ، سالم و مغذی را در کنار غذای اصلی، خنک میل کنید.
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم برای 4- 2 نفر:
لبو: 2 عدد متوسط
ماست ساده: 2 پیمانه
شکر: 2- 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• لبوها را به مدت 45 دقیقه در آب جوش بپزید و یا آنها را بخارپز کنید.
• لبوها را به مدت 10 دقیقه در آب یخ قرار دهید.
• سپس، پوست لبوها را بکنید و آنها را رنده کنید.
• لبوهای رنده شده را با ماست و شکر خوب مخلوط کنید.
• از دسر آماده، بچشید و درصورت لزوم به آن شکر اضافه کنید.
• قبل از مصرف، به مدت یک ساعت دسر را درون یخچال قرار دهید.