ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۳۴ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۱۸:۰۸اذان صبح
۰۵:۵۰:۲۷طلوع خورشید
۱۲:۲۵:۳۲اذان ظهر
۱۸:۵۹:۴۲غروب خورشید
۱۹:۱۹:۳۲اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵     |     کد : ۱۰۳۲۰۴

رول مرغ با فلفل کبابی

رول مرغ همراه با فلفل کبابی روی هم طعم بی‌نظیری را ایجاد کرده‌اند.

رول مرغ همراه با فلفل کبابی روی هم طعم بی‌نظیری را ایجاد کرده‌اند.

    مواد لازم رول مرغ با فلفل کبابی

سینه مرغ بدون استخوان: ۳ عدد

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: ¼ قاشق چای‌خوری

پنیر بز با سیر و سبزی‌جات: ۸۵ گرم

برگ اسفناج تازه: ۲۸ گرم

فلفل قرمز کبابي: ¾ پیمانه

پیازچه خرد شده: یک عدد

پستو یا سس گوجه ‌فرنگی: نصف پیمانه

رول مرغ با فلفل کبابی

    طرز تهیه رول مرغ با فلفل کبابی

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

سینه‌های مرغ را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون پلاستیک بگذارید. با کمک بیفتک‌کوب روی آنها ضربه بزنید تا نازک و باریک شوند.

یک طرف مرغ‌ها را نمک و فلفل سیاه بزنید. روی آنها پنیر قرار دهید. البته پنیر را در مرکز مرغ‌ها بگذارید تا از لبه‌ها بیرون نزند.

روی آنها برگ‌های اسفناج، فلفل و پیازچه قرار دهید.

مواد را به آرامی فشار دهید و با احتیاط مرغ‌ها را رول کنید و انتهای کار، با کمک خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.

پستو گوجه‌فرنگی را روی مرغ‌ها بمالید و آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بچینید.

سپس آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ‌ها پخته شوند. ولی مراقب باشید خیلی خشک نشوند.

پس از پخت خلال‌های دندان را خارج کنید و سرو کنید.

برای اینکه پنیر بز طعم سیر و سبزیجات داشته باشد، یک حبه سیر رنده شده را به همراه ۱/۸ قاشق چای‌خوری پودر آویشن به پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.


نوشته شده در   سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...