ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 1 آذر 1403
پنجشنبه 1 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 6 ارديبهشت 1395     |     کد : 102246

باقلا فسنجان - غذای محلی گیلان

باقلا فسنجان از غذاهای محلی استان گیلان است.


باقلا فسنجان از غذاهای محلی استان گیلان است.

مناسب برای: 4 نفر

زمان آماده‌سازی: يك ساعت

مدت زمان انتظار: يك ساعت

    مواد لازم

لوبیا چیتی يك پیمانه

گردو 150 گرم

پیاز 3 قاشق غذاخوری (سرخ کرده)

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

رب انار 2 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

گلپر به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه

1- ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید.

2- گردو را آسیاب کرده و با رب انار، رب گوجه فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید.

3- نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.

4- بعد از نیم ساعت آب لوبیا چیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید.

باقلا فسنجان

    نکات


• غلظت غذا دلخواه می‌باشد اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.

• این غذا را هم با کته و هم با نان می‌توانید سرو کنید.

• حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت 2 بار بجوشانید و آبش را خالی کنید.


نوشته شده در   دوشنبه 6 ارديبهشت 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode