باقلا فسنجان از غذاهای محلی استان گیلان است.
مناسب برای: 4 نفر
زمان آمادهسازی: يك ساعت
مدت زمان انتظار: يك ساعت
مواد لازم
لوبیا چیتی يك پیمانه
گردو 150 گرم
پیاز 3 قاشق غذاخوری (سرخ کرده)
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
گلپر به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید.
2- گردو را آسیاب کرده و با رب انار، رب گوجه فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید.
3- نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.
4- بعد از نیم ساعت آب لوبیا چیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید.
باقلا فسنجان
نکات
• غلظت غذا دلخواه میباشد اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.
• این غذا را هم با کته و هم با نان میتوانید سرو کنید.
• حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت 2 بار بجوشانید و آبش را خالی کنید.