ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 13 مرداد 1393     |     کد : 76152

فلفل تند خطر ابتلا به تومور روده را کاهش می دهد

مطالعات محققان دانشگاه کالیفرنیا واقع در سن دیه گو نشان می دهد که مصرف فلفل احتمال بروز تومور روده را کاهش می دهد و از رشد توده های سرطانی جلوگیری می کند.

مطالعات محققان دانشگاه کالیفرنیا واقع در سن دیه گو نشان می دهد که مصرف فلفل احتمال بروز تومور روده را کاهش می دهد و از رشد توده های سرطانی جلوگیری می کند.


به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از رویترز، در فلفل تند ترکیبی به نام کپسایسین (capsaicin) وجود دارد که تندی فلفل به دلیل وجود این ماده است.

کپسایسین سلول های گیرنده موجود در پوشش روده را تحریک می کند. این گیرنده ها TRPV1 نام دارند. تحریک این گیرنده ها باعث تحریک سلول های دیگری به نام EGFR می شوند. این گیرنده ها باعث تولید سلول های جدید روده می شوند و از رشد سلول های غیر طبیعی جلوگیری می کنند.

اقوام فقیر هند را می توان اولین مصرف کنندگان فلفل تند نامید. آنان از فلفل در غذاهای خود استفاده می کردند تا میل فرزندان به غذا کاهش یابد و غذا به همه افراد خانواده برسد.

نتایج کامل این تحقیقات در شماره اخیر نشریه Clinical Investigation منتشر شده است.


نوشته شده در   دوشنبه 13 مرداد 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode