یک متخصص تغذیه گفت:« به منظور حفظ سلامت کودکان، باید مصرف شیرینی را محدود و میوه را جایگزین آن کرد.»
دکتر ناصر کلانتری در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری«سلامت نیوز»با اشاره به اینکه،یکی از مشکلاتی که کودکان پرخوری و کم اشتهایی است اظهار داشت:«در ایام نوروز والدین با بی توجهی نسبت به تغذیه کودکان زمینه چاقی را در آنها فراهم میآورند.»
وی افزود:«آجیل و شیرینی کالری بالا و خاصیت چاق کنندگی دارد و مصرف بیش از 20 گرم این تننقلات باعث افزایش وزن در کودکان چاق میشود.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«کودکان بی اشتها با وزن پایین نیز مجاز به مصرف بیش از 20 گرم آجیل در روز نیستند
کلانتری گفت:«خوردن آجیل و شیرینی قبل از غذا بیاشتهایی و کم وزنی را در این کودکان کافی تشدید میکند. وی ادامه داد:«والدین با صحبت کردن و تعیین سهمیه آجیل و شیرنی میتوانند از پرخوری و اضافه وزن کودکان در ایام نوروز جلوگیری کنند.»
این متخصص تغذیه اظهار داشت:«به منظور حفظ سلامت کودکان، باید مصرف میوه و شیرینی را محدود و میوه را جایگزین آن کرد.» کلانتری تصریح کرد:«کودکان چاق قبل از غذا و کودکان کم وزن نیز باید بعد از غذا میوه بخورند تا بتوانند هضم و جذب خوبی داشته باشند.» وی بیان داشت:«10درصد قند مورد نیاز بدن از قندهای ساده که شامل شیرینی و شکلاتها است تأمین میشود و مصرف بیش از اندازه این مواد، افراد چاق را در معرض ریسک بالای دیابت قرار می دهد.»
این متخصص تغذیه گفت:«بزرگسالان نیز در دید و بازدیدهای عید باید مصرف شیرینی و آجیل را بسیار محدود و به جای آن از میوههای با کالری کم و فیبر بالا مثل سیب و گلابی مصرف کنند.» کلانتری اظهار داشت:«میوههای کم کالری و با فیبر بالا در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و هضم غذا بسیار مفید و مؤثر است.»