يك متخصص گوارش گفت: جويدن آدامس نعنايي، PH دهان را افزايش داده و موجب بهبود علائم رفلاكس معده و پيشگيري از ترش كردن معده ميشود.
دكتر مهران بهبهانيان در گفت وگو با ايسنا، اظهار داشت: بازگشت غذا از معده به مري كه به رفلاكس و يا ترش كردن معده معروف است، موجب سوزش و ايجاد حالتهاي نامناسب در فرد ميشود.
وي افزود: جويدن آدامسهاي نعنايي و تند كه PH دهان را افزايش ميدهد، علائم رفلاكس معده را كاهش داده و مانع ترش كردن معده ميشود.
بهبهانيان تصريح كرد: البته جويدن بيش از حد آدامس نيز موجب مشكلات بهداشتي دهان و دندان و ابتلا به نفخ ميشود و توصيه ميشود تنها در زمان بروز علائم رفلاكس آدامس جويده شود.