رییس سابق انجمن دندانپزشکان گفت:« مواد ترش به دلیل اسیدیتیه بسیار بالا به مینای دندان صدمه میزند.»
دکتر علی یزدانی در گفتگو با سامانه خبری «سلامتنیوز»، بابیان اینکه مواد ترش نیز مانند مواد قندی به سلامت دندانها آسیب وارد میکند، اظهار داشت:« بر اثر تحقیقات صورت گرفته، مواد قندی موجب پوسیدگی دندانها و مواد ترش موجب ایجاد لطمه بر مینای دندان میشود.»
وی افزود:« مواد قندی موجود در موادی مانند شیر، خرما و یا خوراکیهای شیرین دارای لاکتوز هستند که باقی ماندن آنها در دهان پوسیدگی دندانها را به دنبال خواهد داشت.»
رییس سابق انجمن دندانپزشکان تصریح کرد:«برخلاف باوری که در میان عامه مردم نسبت به فواید مصرف شیر برای تمامی سنین وجود دارد پس از 12 سالگی هیچ ماده خوراکی نمیتواند موجب رشد دندانها شود.»
وی ادامه داد:« تنها پروتئینهای موجود در خوراکیهایی مانند گوشت و سبزیجات هستند که سلامت دندانهای ما را تهدید نمیکنند و مشکلی به جهت باقی ماندن آنها بر سطح دندان به وجود نمیآید.»
یزدانی در ادامه با اشاره به ضرورت توجه به سلامت دندانهای کودکان در سنین کمتر از 10سال اظهار داشت:« والدین باید دقت کافی در بهداشت دهان و دندان کودکان خود داشته باشند چرا که کوچکترین بیتوجهی میتواند شکل و رشد دندانهای اطفال را با خطر جدی مواجه کند.»
این عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی متذکر شد:«دندانهای شیری و اصلی کودکان در سنین پایین قوام پیدا میکند بنابراین کوچکترین بیتوجهی میتواند موجب بدشکلی دندان آنها شود.»