يک کارشناس تغذيه و رژيم درماني گفت: با توجه به نزديکي زمان بازگشايي مدارس، بهترين ميان وعده غذايي براي دانشآموزان، مغزها و ساندويچهاي خانگي است.
عاطفه نادري در گفتوگو با ايسنا، اظهار داشت: مغزهايي مانند بادام، فندق، گردو و غيره از بستههاي انرژي به شمار رفته، حاوي مقادير بالايي از املاح بوده و نيز غذاي کاملي هستند که حجم کمي دارند.
نادري تصريح کرد: البته بهتر است اين مواد به صورت بو نداده و بدون افزودن نمک و ديگر افزودنيها استفاده شود.
کارشناس تغذيه با بيان اينکه ساندويچهاي خانگي نيز مواد غذايي مناسب براي ميان وعده غذايي دانش آموزان است، گفت: منظور از ساندويچ خانگي استفاده از سوسيس و کالباس در لابلاي نان نيست بلکه بايد از موادي مانند پنير، گردو، تخم مرغ و کتلتهاي خانگي در اين نوع ساندويچها استفاده شود.
اين کارشناس تغذيه با تاكيد بر مصرف ميوه، سبزيجات، خرما و شير به عنوان ديگر مواد غذايي مغذي، افزود: دانش آموزان از مصرف خوراكيهايي با بسته بندي صنعتي خودداري كنند؛ زيرا با توجه به اين كه آنها در سنين رشد هستند مصرف چنين موادي به ويژه آن گروه که با مواد شيميايي و رنگهاي غيرطبيعي مخلوط شده ميتواند در اين زمينه خلل ايجاد کند. همچنين اين مواد حاوي مقادير بالايي از قند هستند که باعث بياشتهايي دانشآموزان ميشود.