مصرف ميوههاي ملين در کودکان ميتواند باعث ايجاد مشکل در هضم دستگاه گوارش آنها شده و او را با مشکلات بعدي مواجه کند.
دکتر سيد علي کشاورز استاد تغذيه دانشگاه علوم پزشکي تهران گفت: با توجه به حساس بودن دستگاه گوارش کودکان، مصرف ميوههاي ملين مانند گيلاس، آلبالو و گوجه سبز توسط کودکان زير سه سال خطر مسموميت و ايجاد اسهال را ايجاد ميکند.
وي افزود: به دليل چيدن ميوهها به صورت نارس و زودهنگام به خصوص در ميوههايي چون گوجه سبز، چغاله بادام و سم پاشي زياد آنها که باعث آلودگي بيشتر ميوه ميشود، امکان هضم آن را در دستگاه گوارش کودک مشکلتر ميکند که با رشد بيشتر ميوه و حرارت خورشيد و شست و شوي تدريجي سم با آب بارندگي و آبياري، سطح تماس سم با ميوه کمتر ميشود که اين امر در ميوههايي که به صورت رسيده مصرف ميشوند و ملين نيستند، به چشم ميخورد.
به گفته اين استاد تغذيه، در صورت بروز مسموميت در اثر مصرف اين نوع ميوهها در کودک، بهتر است تا دو روز هيچ نوع ميوهاي به وي داده نشود و در صورت شدت مسموميت از سرمهاي خوراکي و در نهايت سرمهاي تزريقي استفاده شود.
وي در پايان يادآور شد: مصرف ميوهها به ويژه ميوههايي چون آلبالو و گيلاس که سرشار از ويتامينها بوده و پيش ساز ويتامين A ميباشد براي بدن بسيار مفيد بوده و براي جبران كمبود آن ميتوان از آب چنين ميوههايي براي کودکان استفاده کرد.
ایسنا