ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 مرداد 1403
سه شنبه 2 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 2 تير 1388     |     کد : 3382

آخرين توصيه‌ها به كنكوري‌ها

كنكور 88 دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي كشور از روز پنجشنبه 4 تير‌ماه با حضور بيش از يك ميليون و 390هزار داوطلب آغاز مي‌شود...

كنكور 88 دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي كشور از روز پنجشنبه 4 تير‌ماه با حضور بيش از يك ميليون و 390هزار داوطلب آغاز مي‌شود.

سازمان سنجش و كارشناسان امر براي موفقيت داوطلبان توصيه‌هايي به داوطلبان دارند.

معاون سازمان سنجش به همشهري گفت: توزيع كارت آزمون كه از صبح ديروز آغاز شده امروز هم ادامه دارد.

داوطلبان مي‌توانند با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني www.Sanjesh.org و درج اطلاعات مندرج روي كارت اعتباري ثبت‌نام خود و شماره شناسنامه يا شماره پرونده و كد رهگيري و شماره شناسنامه يا شماره داوطلبي، شماره پرونده و شماره شناسنامه، از كارت خود پرينت بگيرند.

ابراهيم خدايي عنوان كرد: داوطلبان مي‌توانند براي رفع نقص از كارت خود به باجه‌هاي در نظر گرفته شده در حوزه‌هاي امتحاني كه از طريق سايت سازمان سنجش اعلام شده‌است، مراجعه كنند.

به گفته وي، رفع مغايرت سوابق تحصيلي چون به برگزاري آزمون بر‌نمي‌گردد ممكن است تا زمان برگزاري آزمون نيز انجام نشود اما سازمان سنجش براي اين منظور در تماس با آموزش و پرورش است.

در كنكور امسال دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي كشور، بيش از يك ميليون و 390هزار نفر ثبت‌نام كرده‌اند. آزمون گروه‌هاي آزمايشي علوم رياضي و هنر به‌ترتيب صبح و بعداز‌ظهر روز پنجشنبه 4 تير ماه، آزمون گروه‌هاي آزمايشي علوم تجربي و زبان‌هاي خارجي نيز به‌ترتيب صبح و بعداز‌ظهر جمعه 5 تير‌ماه و آزمون گروه آزمايشي علوم انساني شنبه 6 تير‌ماه در 394 شهرستان و بخش برگزار مي‌شود.

معاون سازمان سنجش در باره داوطلباني كه متقاضي شركت در 2 يا 3 گروه آزمايشي هستند، افزود: اين داوطلبان بايد علاوه بر پرينت كارت شركت در آزمون گروه آزمايشي اصلي، برحسب مورد نسبت به پرينت كارت گروه آزمايشي دوم و يا گروه‌هاي آزمايشي دوم و سوم خود اقدام كنند.

خدايي تصريح كرد: اين داوطلبان براي پرينت كارت شركت در آزمون بايد منحصراً به روش فوق اقدام و براساس تاريخ و نشاني تعيين شده روي كارت شركت در آزمون، به حوزه امتحاني مربوط مراجعه كنند.

وي تاكيد كرد: براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است.

براساس اعلام سازمان سنجش حوزه‌هاي امتحاني صبح‌ها رأس ساعت 7 و بعدازظهرها رأس ساعت 14:30 بسته خواهد شد و از ورود داوطلبان پس از بسته شدن در سالن‌هاي امتحاني جلوگيري به عمل خواهد آمد.

معاون سازمان سنجش نيز از داوطلبان خواست تا قبل از زمان اعلام شده در حوزه امتحاني باشند و از آوردن وسايل اضافي از جمله كيف دستي، ساك دستي، كتاب، جزوه و... در جلسه آزمون خودداري كنند.

توصيه كارشناسان به كنكوري‌ها

علاوه بر مسئولان سازمان سنجش، كارشناسان هم توصيه‌هايي براي موفقيت در كنكور دارند. يكي از موارد بسيار مهم و قابل توجه براي داوطلبان كنكور حفظ سلامت جسمي و روحي آنهاست.

كارشناسان معتقدند داوطلبان كنكور نبايد تغذيه مناسب، استراحت، خوابيدن به اندازه كافي، ورزش و فعاليت بدني را فراموش كنند. حضور در فضايي غير از فضاي درسي در روزهاي آخر، در حفظ آرامش تا حد زيادي مؤثر است.

روز امتحان صبحانه خوب بخوريد و با ياد و اميد به خدا سر جلسه آزمون حاضر شويد.

كارشناسان توصيه مي‌كنند كه لازم نيست داوطلبان در اين روزها همه زمان خود را به مطالعه فشرده يا حل تست اختصاص دهند.

يادتان باشد كه بخشي از انرژي و توان خود را براي روز آزمون ذخيره كنيد.داوطلبان از آوردن وسايل اضافي مانند تلفن همراه، ماشين حساب و كتاب خودداري و به نكاتي كه از بلند گوي محل برگزاري آزمون پخش مي‌شود، به دقت توجه كنند.

كنكوري‌ها بايد پس از دريافت پاسخنامه، شماره آن را با شماره صندلي و شماره كارت خود تطبيق دهند و از صحت آن مطمئن شوند و درصورت مشاهده اختلاف، موضوع را به مراقبان اطلاع دهند.

همچنين يكي از مسائلي كه كارشناسان بر آن تاكيد مي‌كنند استفاده بهينه از توانايي‌هاي علمي در آزمون است. داوطلبان براي اينكه به نتيجه دلخواه خود برسند بايد به اين نكات توجه كنند:سؤالات را با دقت بخوانيد، متن هر سؤال را با دقت و تمركز كافي بخوانيد تا مفهوم هر عبارت را خوب درك كنيد و سپس به عبارت بعدي بپردازيد. اطلاعات هر سؤال را در ذهن منظم و مسير پاسخگويي را مشخص كنيد.

برخي از داوطلبان به‌دليل دقت كم و سرعت زياد در خواندن متن دچار اشتباه مي‌شوند، پس بايد تمرين كنيد تا به سؤال‌ها دقت كرده و پاسخ درست دهيد. تعداد پاسخ اشتباه خود را كاهش دهيد.

تنها راه علمي و درست در اين مورد افزايش دقت، تمركز و پرهيز از هيجان بي‌مورد، سرعت غيرضروري و وسواس است. براي پاسخ به بخشي از سؤال‌ها بايد عمليات محاسباتي انجام شود.

با توجه به كمبود فضاي محاسباتي در دفترچه سؤال‌ها، لازم است در اين روزها به‌گونه‌اي تمرين كنيد كه نحوه استفاده از فضاي محدود را ياد بگيريد تا مشكلات و عوارض ناشي از كمبود فضا كاهش يابد.

زمان و وقت هر درس را براي خود آن درس صرف كنيد و درصورتي كه وقت اضافه آورديد، اين زمان را به درس‌هاي ديگر اختصاص دهيد.بهتر است درس‌ها را به‌ترتيب قرار گرفتن در دفترچه سؤال‌ها پاسخ دهيد.

توصيه كارشناسان در اين مورد اين است كه اگر در پايان زمان هر درس، تعدادي از سؤال‌هاي آن درس بدون پاسخ مانده باشد، نبايد از وقت درس بعدي براي آن استفاده كنيد.

بايد دقت كافي در پر كردن پاسخنامه داشته باشيد، پس از پاسخگويي به سؤال و انتخاب جواب درست از ميان گزينه‌ها، شماره سؤال را در پاسخنامه پيدا كرده و گزينه مورد نظر را با مداد سياه نرم به‌صورت يكنواخت پر كنيد.

مواظب باشيد پاسخنامه پاره، كثيف و تا نشود. بايد در اين روزها با استفاده از يك نمونه پاسخنامه و پر كردن آن، تمرين و مهارت‌هاي زير را كسب كنيد. در اين تمرين‌ها ياد مي‌گيريد كه شماره سؤال و گزينه را اشتباه نكنيد.

براساس اعلام سازمان سنجش، داوطلبان بايد پاسخنامه را با مداد مشكي نرم و پر رنگ تكميل و آن را امضا كنند، همچنين از كثيف كردن، تا كردن و يا گذاشتن هر گونه علامت و اثري روي پاسخنامه خودداري كنند؛ البته به‌جز قسمت پاسخ‌ها و قسمت نام، نام خانوادگي و امضا.

     

علي‌اصغر محمدي

همشهري انلاين

 

 

 


نوشته شده در   سه شنبه 2 تير 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode