ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۳:۳۱ مانده تا اذان صبح   
۰۳:۴۶:۴۵اذان صبح
۰۵:۲۶:۰۵طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۱۴اذان ظهر
۱۹:۱۷:۲۴غروب خورشید
۱۹:۳۸:۰۸اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸     |     کد : ۲۹۹۴

بولونیایی مرغ

۲ قاشق غذا خوری روغن نباتی ...

۲ قاشق غذا خوری روغن نباتی

۱ پیاز چه ریز ریز شده

۱ حبه سیر له شده

۱ تره فرنگی خرد شده

۵۰۰ گرم مرغ چرخ کرده

۱ فنجان (۴۰۰ گرم ) گوجه فرنگی  خرد شده

۱.۲فنجان (۱۲۵ میلی لیتر ) آب

۱ قاشق چایخوری شکر نرم

۱ قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی

۱ قاشث چایخوری برگ تازه آویشن

نمک و فلفل به اندازه دلخواه

با استفاده از مرغ یا بوقلمون چرخ کرده می توان سس خوشمزه ای برای ماکارونی تهیه کرد . نوعی که در اینجا شرح می دهیم باری پر کردن داخل ماکارونی درشت خوب است . اگر آویشن تازه در اختیار ندارید , به جای آن ۱.۲ قاشق چایخوری آویشن خشک استفاده کنید .

۱- روغن نباتی را در تابه داغ کنید . پیزچه و سیر را اضافه کنید , و ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید . تره فرنگی را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند .

۲-  مرغ را اضافه کنید . تکه های آن را با چنگال از هم جدا کنید تا به هم نچسبند , و حدود ۳ دقیقه تفت دهید . هویچ را اضاقه کنید و سپس بقیه مواد را نیز مخلوط نمایید .

۳- مخلوط را جوش بیاورید و سپس در حالی که گاهی هم می زنید , حدود ۲۰ دقیقه بپزید , تا اینکه سبزیجات نرم شوند و مرغ کاملا بپزد . اندکی چاشنی بزنید و با ماکارونی صرف کنید .

آماده سازی : ۵ دقیقه

پخت : ۳۰ دقیقه

برای ۸ وعده کافی است

اطلاعات تغذیه ای

منبع غنی بتاکارتون , اسید فولیک , پروتئین , ویتامینهای ب , و روی

مناسب باری انجماد

 

 


نوشته شده در   يکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...