ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 دي 1404
جمعه 5 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 28 شهريور 1390     |     کد : 25572

شست‌وشوی سبزی‌جات را جدی بگیریم

یک متخصص عفونی گفت: شست‌وشوی صحیح سبزی‌جات و عدم استفاده از سالاد در رستوران‌ها می‌تواند از شیوع بیماری وبا در کشور جلوگیری کند.

 
یک متخصص عفونی گفت: شست‌وشوی صحیح سبزی‌جات و عدم استفاده از سالاد در رستوران‌ها می‌تواند از شیوع بیماری وبا در کشور جلوگیری کند.

معصومه عبدالباقی افزود: عوامل خطرساز زمینه‌ساز شیوع بیماری‌های عفونی است، به طوری که بیماری‌های عفونی همچون بیماری‌های اسهالی در تابستان شایع و به عنوان بیماری فصلی مطرح است.

شایع‌ترین بیماری‌های فصل تابستان اسهال، استفراغ، مسمومیت و در برخی موارد ابتلا به بیماری وباست، به طوری که امسال در کشور شاهد مواردی از ابتلا به وبا بوده‌ایم. این در حالی است که با رعایت بهداشت فردی، کنترل سبزی‌جات و عدم استفاده از سالاد و سبزیجات در رستوران‌ها می‌توان از شیوع این بیماری جلوگیری کرد.

هرساله باتوجه به گرم بودن هوا، مسئله بیماری اسهال در جامعه مطرح است، چراکه اسهال و استفراغ بر اثر رشد باکتری ایجاد می‌شود و رعایت بهداشت فردی بهترین راه پیشگیری از بیماری‌های عفونی در فصل تابستان است.


نوشته شده در   دوشنبه 28 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode