ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 دي 1404
جمعه 5 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 28 مرداد 1390     |     کد : 24159

آدامس بدون قند

باکتری‌هایی که در ایجاد پلاک دندانی دخیل هستند، برای رشد نیاز به قند دارند. این باکتری‌های ایجادکننده پلاک اسیدهایی تولید می‌کنند که با متلاشی کردن مینای دندان در پوسیدگی دندان موثرند.

 
باکتری‌هایی که در ایجاد پلاک دندانی دخیل هستند، برای رشد نیاز به قند دارند. این باکتری‌های ایجادکننده پلاک اسیدهایی تولید می‌کنند که با متلاشی کردن مینای دندان در پوسیدگی دندان موثرند.

اما جویدن آدامس‌های بدون قند می‌تواند به سلامت دهان کمک کند.

منافع احتمالی جویدن آدامس‌های بدون قند اینها هستند:

•جویدن این نوع آدامس‌ها تولید بزاق را تحریک می‌کند که به زدودن اسیدهای آسیب‌زننده به دندان کمک می‌کند.
•این تولید اضافه شده بزاق حاوی کلسیم و فسفات بیشتری است به تقویت مینای دندان کمک می‌کند.
•آدامس بی‌قند حاوی شیرین‌کننده‌هایی - مانند آسپارتام، سوربیتول یا مانیتول- هستند که پوسیدگی دندان ایجاد نمی‌کنند.


نوشته شده در   جمعه 28 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode