ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 دي 1404
جمعه 5 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 22 مرداد 1390     |     کد : 23866

نبود سبوس گندم،سلامت ‌مردم‌در خطر

مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي پيامدهاي منفي ناشي از جداسازي سبوس از آرد گندم را بر سلامت شهروندان تشريح كرد.

جام جم آنلاين: مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي پيامدهاي منفي ناشي از جداسازي سبوس از آرد گندم را بر سلامت شهروندان تشريح كرد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي مركز پژوهشها، دفتر مطالعات زيربنايي اين مركز با بيان اين مطلب كه افزايش نارسايي‌هاي روده اي، افزايش ابتلا به سرطان هاي روده بزرگ، مقعد، شكم، پانكراس، بافت آندومتر رحم، تخمدان و پروستات، افزايش احتمال بروز بيماري ها و حمله هاي قلبي، افزايش ابتلا به چاقي، افزايش خطر ابتلاي به ديابت نوع دوم، كاهش مقاومت در برابر انواع عفونت ها، ايمني كمتر در مقابل ويروس ها، افزايش آلرژي به مواد غذايي و افزايش بار سمي در كبد و كليه از جمله عواقب ناشي از كمبود سبوس گندم بر سلامت مردم هستند، افزود:افزايش عصبانيت، پرخاشگري، افسردگي، تنش‌هاي رواني، خستگي‌هاي مفرط، كوفتگي بدني، بي حوصلگي و در نتيجه كاهش شادابي جامعه نيز از ديگر عوارض ناشي از جداسازي سبوس از آرد هستند.

اين گزارش مي افزايد: مصرف متناسب (6 درصد) سبوس گندم (آرد با درجه استحصال بالا) موجب كاهش احتمال انواع نارسايي‌هاي جسمي و روحي به ويژه نارسايي‌هاي روده اي و سرطان روده بزرگ، چاقي، بيماريهاي قلبي و عروقي، ديابت نوع دوم و همچنين انواع سرطان ها و در نتيجه كاهش 15 تا 40 درصدي ميزان مرگ و مير خواهد شد.


نوشته شده در   شنبه 22 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode