ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 16 مرداد 1390     |     کد : 23598

خنده طولانی مدت، عملکرد ریه‌ها را موقتا ضعیف می‌کند

همشهری آنلاین: پژوهشگران آمریکایی عقیده دارند که شوخ طبعی بر سلامت انسان تاثیر مثبت می‌گذارد، اما خندیدن حداقل در کوتاه مدت می‌تواند بر عملکرد ششها تاثیر منفی داشته باشد.

 همشهری آنلاین: پژوهشگران آمریکایی عقیده دارند که شوخ طبعی بر سلامت انسان تاثیر مثبت می‌گذارد، اما خندیدن حداقل در کوتاه مدت می‌تواند بر عملکرد ششها تاثیر منفی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، پژوهشگران آمریکایی که در صدد یافتن تاثیر خندیدن و شوخ طبعی بر بیماران مبتلا به بیماری انسداد ریوی مزمن بودند، پی بردند افرادی که شوخ طبع‌ترهستند، نشانه‌های کمتری از افسردگی و اضطراب از خود بروز می‌دهند، اما در نهایت و بر اساس نتایج این تحقیق، مشخص شد بیمارانی که نیم ساعت فیلم کمدی نگاه میکردند و در این مدت می‌خندیدند، عملکرد ریوی ضعیف‌تری داشتند.

چارلز امری پروفسور روانشناس از دانشگاه اوهایو و نویسنده اصلی این پژوهش بر این اساس عقیده دارد که بازتاب‌های خندیدن و شوخ طبعی، وسیع‌تر و پیچیده‌تر از آن است که تصور می‌شود و احتمالا مزایای خندیدن، برای همیشه و در مورد تمام افراد مصداق ندارد. 


نوشته شده در   يکشنبه 16 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode