ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 19 تير 1390     |     کد : 22158

تشكيل سازمان سينمايي به همدلي و همگرايي نياز دارد

سيدمحمد حسيني ضمن بيان توضيحاتي پيرامون مصوبات اخير شوراي عالي سينما درباره تشكيل سازمان سينمايي كشور گفت: ايجاد اين فصل جديد در تاريخ سينمايي كشور به جاي آيه ياس خواندن به همدلي و همگرايي نياز دارد.

جام جم آنلاين: سيدمحمد حسيني ضمن بيان توضيحاتي پيرامون مصوبات اخير شوراي عالي سينما درباره تشكيل سازمان سينمايي كشور گفت: ايجاد اين فصل جديد در تاريخ سينمايي كشور به جاي آيه ياس خواندن به همدلي و همگرايي نياز دارد.
به گزارش ايسنا، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي شامگاه گذشته ـ 17 تيرماه ـ دربرنامه‌ي «هفت» حضور پيدا كرد و با بيان اينكه مجموعه وزارت ارشاد از پيشنهادات مختلف براي تشكيل سازمان سينمايي استقبال مي‌كند، اظهار كرد: سومين جلسه شوراي عالي سينما چند روز قبل با حضور رييس جمهور تشكيل شد و مصوبات بسيار خوبي در آن به دست آمد.

وي توضيح داد:يكي از مصوبات بسيار خوب آن بحث ابلاغ سازمان سينمايي كشور بود كه در روند شوراي عالي اداري هم مطرح و آقاي رييس جمهور بلافاصله دستور تشكيل آن را ابلاغ نمودند. البته جزئيات اين سازمان در آينده مشخص مي‌شود و از هم اكنون از اهالي سينما دعوت مي‌كنيم كه پيشنهادات خودشان رادر مورد اين سازمان مطرح كرده و ما از هر پيشنهادي استقبال مي‌كنيم.

حسيني افزود:: ما نشان داديم كه شوراي عالي سينما با جديت دنبال مي‌شود و مي‌بينيم كه در همين مدت كوتاه با توجه به گرفتاري‌هاي بسيار زيادي كه رييس جمهور دارند تاكنون سه جلسه تشكيل داده است. سازمان سينمايي در ماه‌هاي آينده با اعتبارات بيشتري كه به آن اختصاص پيدا خواهد كرد تشكيل مي‌شود. در مورد سازمان سينمايي بايد اين موضوع را مدنظر قرار داد كه در حال حاضر شاهد آن هستيم كه وزارت خانه‌هاي متعدد در هم ادغام مي‌شوند وسياست دولت حركت به سمت كوچك سازي است. اما وقتي چنين استثنايي قائل شده و يك معاونت را به يك سازمان مستقل تبديل مي‌شود نشان مي‌دهد كه دولت اهتمام خاصي به سينما دارد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با گلايه از برخي از سينماگران كه در مورد اين سازمان و مصوبات شوراي عالي سينما ترديد ايجاد مي‌كنند، خاطر نشان كرد: به جاي آنكه برخي از دوستان،‌همكاران و اهالي سينما اظهار نظرهايي كنند كه گاهي در بعضي از افراد ترديد ايجاد مي‌كند ابهامات و سوالات را مطرح كنند. البته شايد مقداري از كوتاهي ما باشد كه بايد اطلاع رساني بيشتري انجام مي‌داديم.

حسيني با اشاره به برخي از انتقادات مطرح پيرامون تشكيل سازمان سينمايي كشور گفت: به عنوان مثال عزيزي گفته بود كه سازمان سينمايي باعث ايجاد محدوديت مي‌شود، اما واقعا آيا اين سازمان چه محدوديتي مي‌خواهد ايجاد كند؟ يا به عنوان مثال يكي از دوستان ديگر گفته بودند كه اين يارانه‌هايي كه بحث آن در شوراي عالي سينما پيگيري شد را لازم نيست اصلا بپردازيد. اما بايد پرسيد چرا؟ اين بودجه و يارانه‌ها كمك به رونق اقتصاد و سينماست.

وي افزود: يا به عنوان مثال برخي ديگر قبل از آنكه جلسه شوراي عالي تشكيل شود مي‌گفتند كه چرا اين شورا با حضور رييس جمهور تشكيل جلسه نمي‌دهد. اما حالا كه چنين جلسه‌اي تشكيل شده مي‌گويند كه شما چرا وقت رييس جمهور را با مسائلي كه مرتبط با سينماست مي‌گيريد؟ در هر صورت حضور آقاي احمدي نژاد در جلسات شوراي عالي سينما نشانگر اين است كه ايشان اهميت خاصي به موضوع سينما مي‌دهند. در گذشته و در دولت‌هاي قبل هم جلساتي با حضور مقامات عالي رتبه كشور و روساي جمهور با سينماگران داشته‌ايم اما اين جلسات بيشتر درباب تشكر و دلگرمي دادن به سينماگران بوده نه جلسات كاري.

سازمان سينمايي كشور بايد يك سازمان چابك باشد

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به اينكه سازمان سينمايي كشور بايد يك سازمان چابك باشد نه يك سازمان عريض و طويل، عنوان كرد: يكي ديگر از دوستان نيز مباحثي را پيرامون تشكيل سازمان سينمايي كشور مطرح كرده و پيشنهاد داده بود كه تشكيلات سازمان سينمايي كشور بايد تشكيلاتي مانند سازمان صدا و سيما باشد. به نظر من چنين چيزي نيز درست نيست. چرا كه ما مي‌خواهيم سازماني چابك داشته باشيم كه بتواند حركت رو به جلو سريعي داشته باشد و نه تشكيلاتي عريض و طويل.

حسيني خاطرنشان كرد: متاسفانه گاهي اظهارنظرهايي طرح مي‌شود كه نشان مي‌دهد مصوبات شوراي عالي سينما و تشكيل سازمان سينمايي كشور هنوز براي بسياري ابهامات و سوالات زيادي دارد.به همين دليل نيز ما بايد جلساتي گذاشته و موضوعات را يك به يك طرح و در مورد آن صحبت كنيم. اما در هر صورت مصوبه تشكيل سازمان سينمايي به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ابلاغ شده است و ما مكلف به پيگيري آن هستيم.

وزير ارشاد در پاسخ به اين سوال فريدون جيراني كه اولين قدم‌ها براي تشكيل سازمان سينمايي كشور چيست و آيا از دوستاني كه نظرات مخالف تري نسبت به تيم سينمايي فعلي دارند استفاده مي‌شود؟ گفت: در حال حاضر در حال تهيه مقدمات تشكيل سازمان سينمايي هستيم. وزارت ارشاد و معاونت منابع انساني رياست جمهوري بايد براي چارت تشكيلاتي سازمان سينمايي كشور تصميم گيري كنند. در كل معاونت سينمايي و معاونت اداري مالي ارشاد در تعامل با معاونت منابع انساني رياست جمهوري جزئيات اين سازمان را مشخص خواهند كرد و ما از ايده‌هاي همه سينماگران استقبال مي‌كنيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين استقبال شما از ايده‌ها مربوط به دوستاني كه نظرات مخالفي نسبت به شما دارند نيز مي شود؟ اظهار كرد: ما در خدمت همه دوستان هستيم، در اين دو سال هم سعي كرده‌ايم به دور از حاشيه‌ها به كارهاي اساسي كه در حوزه فرهنگ نياز است بپردازيم. ما تلاشمان را خواهيم كرد كه اختلافي نباشد و با افراد مختلف صحبت مي‌كنيم. اگر اراده جدي براي حل اختلاف وجود داشته باشد بسياري از مسائل قابل حل است اما اگر اين اختلاف با مسائل سياسي گره بخورد كه ما در كشور نمونه‌هاي آن را نيز داريم، برخي اختلافات به هيچ وجه قابل حل نيست.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: به عنوان مثال در بحث تشكيل وزارت ورزش و جوانان به دولت و رييس جمهور ايراد مي‌گرفتند كه چرا وزير به مجلس معرفي نمي‌كنيد؟ سپس كه وزير معرفي شد ايشان راي نياورده و رييس جمهور براي اين وزارتخانه سرپرست تعيين كردند. اما ديديم كه باز هم بلافاصله برخي اظهارنظر كرده كه سرپرست هم غير قانوني است. به نظر من در سينما نيز اگر عزم جدي براي پايان دادن به اختلافات وجود داشته باشد در خدمت همه هستيم تا اختلاف نظرهايي كه وجود دارد پايان گيرد. به نظر من در بحث تشكيل سازمان سينمايي كشور همه بايد كمك كنند.

سيد محمد حسيني در ادامه برنامه هفت شب گذشته به تشريح و توضيح مصوبات ديگر جلسه شوراي عالي سينما پرداخت.

وي از اختصاص بودجه 250 ميليارد توماني در اين جلسه به سينما خبر داد و گفت: از ديگر مصوبات شوراي عالي سينما در جلسه اخيرش مي‌توان به مصوبه حمايت جدي از برنامه‌هاي سازمان سينمايي اشاره كرد كه با بودجه فعلي غير قابل انجام بود. اگرچه بودجه امسال از 50 ميليارد به 80 ميليارد تومان رسيده اما هنوز احساس مي‌كنيم كه اين بودجه كافي نيست بنابراين به غير از بودجه سالانه قرار شد از اعتبارات پيش بيني نشده يك بودجه حدودا 250 ميليارد توماني به مسائلي مانند ساخت شهرك‌هاي سينمايي، ساخت پرديس، توليد فيلم، خريد تجهيزات و غيره اختصاص يابد.

حسيني افزود: غير از اين بودجه مبلغ 8 ميليارد تومان ديگر نيز براي استهلاك ديون سينماداران و سينماگران اختصاص داده شده است. متاسفانه برخي از سينماداران ما مشكلات عديده‌اي در حد ورشكستگي دارند. ما پرونده‌هاي متعددي در اين مورد در وزارت ارشاد داريم كه سينماداران و سينماگران به بانكها بدهكارند و جريمه آنها روز به روز افزايش پيدا مي‌كند، برخي از اين بدهي‌ها به صورت وام‌هاي مستقيم گرفته شده و برخي نيز از بنياد سينمايي فارابي وام‌هايي دريافت كرده‌اند. به همين دليل قرار شد كه در اين زمينه به آنها كمك شود و با توجه به پرونده‌هايي كه در اختيار ماست هشت ميليارد توماني كه اختصاص داده شده كافي است و مي‌تواند ديون سينماگران و سينماداران را پرداخت كند.

همكاري دولت با بخش خصوص جهت ساخت سالن هاي سينما

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در توضيح مصوبه بعدي شوراي عالي سينما از همكاري دولت با بخش خصوصي در زمينه ساخت سالن‌هاي سينما خبر داد و گفت: مصوبه بعدي شوراي عالي سينما اختصاص بودجه 15 ميليارد توماني براي ساخت يك پرديس سينمايي در تهران است. مثلا قرار است جايي مانند سينما

«فرهنگ» كه وزارت ارشاد در اطراف آن نيز زمين‌هايي را در اختيار دارد توسعه يافته و داراي سالن‌هاي متعددي شود. البته در استان‌ها هم اگر بخش خصوصي، نهادهاي دولتي غير خصوصي و يا حتي تعاوني‌ها بخواهند در زمينه ساخت سالن ورود كنند ما به آنها كمك خواهيم كرد.

حسيني همچنين درباره صندوق بيمه فرهنگ و هنر كه در جلسه اخير شوراي عالي سينما به تصويب رسيد، اظهار كرد: صندوق بيمه فرهنگ و هنر شامل بيمه اجتماعي، بيكاري، از كار افتادگي، بازنشستگي و بيمه سلامت است كه قرار است با همكاري وزارت تعاون، كار و رفاه تشكيل شود و آقاي رييس جمهور هم يك بودجه 50 ميليارد توماني را به عنوان سرمايه اوليه اين صندوق قرار دادند.

وي با بيان اينكه صندوق بيمه فرهنگ و هنر قرار است به عنوان يك صندوق خصوصي اداره شود، گفت: در حال حاضر سن بسياري از سينماگران بالا رفته و به هزينه‌هاي درماني نياز دارند. اين صندوق مي‌تواند ساماندهي جديدي براي بيمه سينماگران باشد و در قالب آن ايرادات كارهايي كه تا كنون انجام شده گرفته شود. البته در حال حاضر در وزارت ارشاد صندوق حمايت از هنرمندان، نويسندگان و روزنامه نگاران وجود دارد اما اعتبارات آن كافي نيست. صندوق بيمه فرهنگ و هنر، صندوقي جامع مانند صندوق بعضي از دستگاه‌هاي ديگر است كه سرمايه اوليه كلاني دارد و ما درحال حاضر به دنبال تدوين اساسنامه آن هستيم.

نكته بعدي كه وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به آن اشاره كرد بحث استرداد مبالغ ماليات بر ارزش افزوده سينماگران و معافيت گمركي واردات تجهيزات سينمايي بود.

وي با بيان اينكه استرداد مبالغ ماليات بر ارزش افزوده نوعي كمك به سينماست عنوان كرد: در حال حاضر سازمان مالياتي چهار درصد ماليات بر ارزش افزوده از همه دريافت مي‌كند و ما با صحبت‌هايي كه كرده‌ايم اين مبلغ با كمك‌هايي كه نام آن را مي‌توان يارانه گذاشت جبران و در اختيار سينماگران قرار خواهد گرفت تا اين مسئله مشكلي را براي دوستان سينمايي بوجود نياورد.

حسيني افزود: يكي ديگر از اقداماتي كه در شوراي عالي سينما براي كمك به سينماگران در مورد آن تصميم گرفته شد اين بود كه جدول ماليات واردات تجهيزات و كالاهاي سينمايي به روز شود، همانطور كه مي‌دانيد اين جدول مربوط به حدود 20 – 30 سال پيش است و تا كنون به روز نشده است. در آخرين جلسه شوراي عالي سينما قرار شد كه اين جدول به روز شده تا بخش خصوصي و دولتي كه مي‌خواهند تجهيزاتي را در زمينه سينما وارد كشور كنند با مشكل روبرو نشوند. همچنين اين را هم بايد بگويم كه يكي ديگر از مصوبات شوراي عالي سينما اين بوده است كه خدمات سينمايي از سود بازرگاني معاف باشند كه در مجموع اين چند مصوبه مي‌تواند كمك زيادي را به سينما كند.

اختصاص زمين براي ساخت پرديس‌ها و شهرك هاي سينمايي

سيد محمد حسيني در ادامه حضورش در برنامه «هفت» از اختصاص زمين براي ساخت پرديس‌ها و شهرك هاي سينمايي با قيمت كم و اقساط بلند مدت خبر داد و خاطر نشان كرد: در جلسه اخير شوراي عالي سينما يكي از بحث‌هاي بسيار خوبي كه انجام شد بحث تشويق سرمايه گذاري در توسعه زير ساخت‌هاي سينما بود. يعني علاوه بر اعتباراتي كه دولت در بازسازي، تجهيز و ساخت پرديس‌هاي سينمايي اختصاص مي‌دهد، وزارت راه و شهرسازي با كمك منابع طبيعي در اختصاص زمين براي احداث پرديس‌هاي سينمايي، مراكز خدماتي سينمايي و شهرك هاي سينمايي كمك خواهد كرد. اين سازمان‌ها بايد زمين را حداكثر با 10 درصد قيمت منطقه‌اي و اقساط بيست ساله به افراد متقاضي ارائه دهند كه اين مشوق بسيار خوبي براي سرمايه گذاري در حوزه سينماست.

وزير ارشاد با اشاره به بحث «نظام صنفي سينمايي» تصريح كرد: يكي از نكاتي كه ما آن را تصويب كرده‌ايم اين است كه براي ايجاد نظام صنفي سينمايي در قالب يك موسسه عمومي غيردولتي،‌اقدامات قانوني انجام شود. كليات اين كار به ما تكليف شده و ما بايد در مورد جزئيات آن تصميم گيري كنيم. در بسياري از اقشار، نظام‌هاي صنفي قانونمندي وجود دارد مثلا نظام صنفي پزشكي و مهندسي، ‌اين مطلب بايد در سينما نيز دنبال شود.

حسيني افزود: البته ايجاد نظام صنفي سينمايي به بررسي نياز دارد اما در كل در اين شرايط كه دولت قصد دارد بسياري از كارها را به صنف‌ها واگذار كند تشكيل چنين نظام صنفي لازم است. بايد وضع موجود بررسي شده، اختلافات، ضعف‌ها و اشكالاتي كه وجود دارد برطرف شود و يك نظام صنفي قانوني منظم كه اختلاف در آن وجود نداشته باشد ايجاد شود و اين مطلب كمك بسيار زيادي به سينما مي كند. به هر حال اين نظام صنفي بايد به گونه اي باشد كه ما با تعدد صنف‌ها روبرو نباشيم. به عنوان مثال در مورد تهيه كنندگان چرا ما بايد با چهار صنف روبرو بوده و ندانيم كه با كداميك بايد كار كنيم. از نظر ما بايد ساز و كارهاي قانوني در همه موارد مشخص شود. چرا كه دولت مي‌خواهد با صنف‌ها كار كند. البته اين را نيز بايد بگويم كه دولت در صنف ها دخالت نخواهد كرد و دخالت ما تنها در حد تبيين و مشخص كردن ساز و كارهاست. ما تجربياتي در اين سه دهه داشته‌ايم و از تجربيات گوناگون سينماگران در موضوع صنف‌ها استفاده خواهيم كرد كه نظامي جامع را پايه‌ريزي كنيم.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مورد بازنگري در قوانين جاري سينمايي كه در جلسه شوراي عالي سينما تصويب شده بود صحبت كرد و گفت: رويكرد ما در زمينه بازنگري در قوانين جاري سينما تسهيل قوانين است تا بتوانيم حمايت بيشتري از سينماگران انجام دهيم. متاسفانه در حال حاضر قوانيني كه در زمينه سينما وجود دارد محدود هستند و به يك بازنگري جدي نياز دارند. حتي اگر لازم باشد آماده هستيم كه يك لايحه مجدد تنظيم كرده و به مجلس شوراي اسلامي يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارائه شود. در واقع

«لايحه قانوني براي حمايت از سينماگران» يكي از اقداماتي است كه در ماه‌هاي آينده انجام خواهد شد.

وي در توضيح «لايحه قانوني براي حمايت از سينماگران» اظهار كرد: به عنوان مثال در بحث مطبوعات قانون مطبوعات در مجلس پنجم تصويب شده بود كه در دوره‌هاي بعد از آنجا كه جوابگوي نيازهاي فعلي نبود بازنگري شد. اين مطلب كمك مي‌كند كه امور مشخص، شفاف و قانوني باشد. به نظر ما اينكه با عوض شدن يك مدير بسياري از رويه‌ها نيز تغيير كند منطقي نيست. الان در مطبوعات مي‌بينيم كه يك مدير مسئول با قانون‌هايي كه به تصويب رسيده در همه موارد مي‌داند كه بايد چه كاري انجام دهد و حتي براي رسيدگي به اختلافات و شكايات نيز يك هيات نظارت قانوني وجود دارد. در واقع يك قانون جامع و كامل بايد نوشته شود كه البته ما در نگارش آن نظرات همه دوستان را خواهيم گرفت. اينگونه نيست كه در كشور كسي نتواند حرفش را بزند. همين امروز ديدم كه يكي از خبرگزاري‌هايي كه وابسته به دولت است با يكي از كارگردانان در مورد سازمان سينمايي صحبت كرده و اين كارگردان اساس اين سازمان را زير سوال برده است. در واقع مي‌خواهم بگويم كه ما براي «لايحه قانوني حمايت از سينماگران» از همه نظرها استفاده خواهيم كرد.

حمايت از اكران و حمايت از مراكز بازاريابي جهاني آثار سينمايي ايران از ديگر موضوعاتي بود كه وزير ارشاد در مورد آن سخن گفت.

حسيني با بيان اينكه حمايت از اكران يكي از برنامه‌هاي آتي ماست، عنوان كرد: ما مي‌خواهيم كاري كه در بخش كتاب و بن‌هاي كتاب انجام داديم را در سينما نيز انجام دهيم در حال حاضر ممكن است تهيه كننده به هر دليل نتواند به سرمايه‌اي كه براي ساخت يك فيلم گذاشته است دست يابد. بايد يك حمايت حداقلي از ساخت و اكران فيلم‌ها صورت گيرد كه سينماگران براي ساخت فيلم‌هاي بهتر انگيزه پيدا كنند.

خريد 15درصد ظرفيت سالن هاي سينما در برنامه هاي وزارت ارشاد

وي اختصاص بودجه براي خريد 15 درصد ظرفيت‌ سالن‌هاي سينما را يكي از برنامه‌هاي وزارت ارشاد براي حمايت از اكران دانست و خاطرنشان كرد: يكي از مصوبات شوراي عالي سينما اين است كه بليت‌هاي همه فيلم‌هاي سينمايي تا سقف 15 درصد خريداري شده و در اختيار اقشار مختلف قرار گيرد. اگرچه چنين قانوني به آيين نامه‌ها و ضوابط اجرايي خاص خود نياز دارد اما اين تسهيلات قرار است در اختيار همه فيلم‌ها، همه سالن‌هاي سينمايي كشور و در زمان‌هاي مختلف قرار گيرد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: همچنين يكي ديگر از اقدامات ما حمايت جدي از مراكز بازاريابي جهاني آثار سينمايي است. به نظر ما اگر عزم و اراده جدي وجود داشته باشد سينماي ايران مي‌تواند حرف‌هاي زيادي در دنيا داشته باشد. سينماي ما سينمايي است كه پيامي انساني دارد و البته فرهنگ و هنر ما از ديرباز زبانزد همه محافل بوده است. از نظر ما مشوق‌هاي صادراتي لازم بود كه سينماگران كمي خطرپذيرتر شوند. به همين دليل نيز چنين مصوبه‌اي در شوراي عالي سينما مطرح شد.

حسيني بار ديگر بر پذيرا بودن نظرات، پيشنهادات و انتقادات براي هرچه بهتر اجرايي شدن سازمان سينمايي و مصوبات شوراي عالي سينما تاكيد كرد و گفت: ما در طول مدتي كه در خدمت سينماگران بوديم تلاش كرديم كه اين حوزه رونق بيشتري داشته باشد به عنوان مثال شبكه نمايش خانگي اكنون رونق بسيار خوبي گرفته و جشنواره‌هاي متعددي مانند جشنواره كيش كه خودشان هم سفارش فيلم مي‌دهند ايجاد شده است. همچنين تلاش كرديم كه از دستگاه‌هاي ديگر نيز منابع مالي را جذب كنيم. در هر صورت تاكيد مي‌كنم كه ما به فعاليت‌هاي خود براي رونق سينما ادامه خواهيم داد و در اين زمينه از پيشنهادات، نظرات و انتقادات استقبال مي‌كنيم.

در بخش بعدي برنامه «هفت» كه با عنوان «حاشيه هفت» نمايش داده شد سيدضياء هاشمي رييس اتحاديه تهيه كنندگان مقابل دوربين اين برنامه نشست و از اختيارات جديدي كه به اين اتحاديه داده شده است سخن گفت.

هاشمي اظهار كرد: اتحاديه تهيه كنندگان با تعاملي كه با ارشاد داشته يكي ديگر از اختياراتي كه وظايف سنديكاها بود را در اختيار گرفت. ما اكنون اختيار صدور مجوزهاي دفاتر تهيه كنندگان و پخش كنندگان حقيقي و حقوقي را هم در ارتباط با موضوعيت فعاليت آنها و هم در ارتباط با موضوعيت سازمان دارايي در اختيار گرفتيم. يعني از اين پس مجوزهايي كه صنف اتحاديه تهيه كنندگان صادر مي‌كند براي سازمان دارايي به عنوان مجوز وزارت ارشاد محسوب مي‌شود.

رييس اتحاديه تهيه كنندگان در پاسخ به سوالي پيرامون وابسته بودن صنف پخش كنندگان به اتحاديه تهيه كنندگان خاطر نشان كرد: همه پخش كنندگان عضو اتحاديه هستند. در واقع به وجود آمدن صنف پخش كنندگان امري اجتناب ناپذير بود و ما به آنها هويت صنفي بخشيديم. از اين هفته كه انتخابات شوراي مركزي صنف پخش كنندگان انجام شود آنها به خانه كارآفرينان ورود خواهند كرد.

وي توضيح داد: يعني از اين پس كارگزارها در خانه سينما و كارفرمايان و سرمايه گذاران در خانه كارآفرينان حضور خواهند داشت. در واقع مي‌توان گفت كه خانه‌كارآفرينان بخش فرماندهي را در اختيار دارد و ما به نوعي تقسيم كار كرده‌ايم. قطعا ما با اجزاي خانه سينما تعامل خواهيم داشت. انشالله اگر در مديريت خانه سينما هم تغييرات جدي صورت بگيرد حتما تعامل ما با آنها بيشتر مي‌شود اما در حالت فعلي نيز به صورت جدي با صنوف تعامل داريم.

در ادامه اين برنامه، فرزاد موتمن و حسن حسيني در رابطه با ژانر در سينماي ايران و جهان به بحث و گفتگو پرداختند.

سوال برنامه ديشب «هفت» به شناسايي پرطرفدارترين ژانر سينمايي در ايران اختصاص يافته بود كه بينندگان به ترتيب ژانرهاي كمدي، ملودرام، اكشن، جنگي، وحشت و تاريخي را به عنوان پرطرفدارترين ژانرها انتخاب كردند.


نوشته شده در   يکشنبه 19 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode