مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجانشرقی گفت: حضور و مشارکت در انتخابات یک دغدغه مهم عمومی و البته به فرموده مقام معظم رهبری حق مسلم و ذاتی آحاد مردم برای تعیین سرنوشت و آینده خود و کشور محسوب میشود.
به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان، حجتالاسلام سید محمود حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجانشرقی، امروز، هشتم اسفندماه، در جمع خبرنگاران، با اشاره به انتخابات مهم ۱۱ اسفند برای تعیین نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اظهار کرد: جمهوریت در نظام جمهوری اسلامی ایران با انتخاب مردم محقق میشود و در ۴۵ سال گذشته انتخابات متعددی را در کشور پشت سر گذاشتهایم که رای آری مردم به تشکیل جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ سرآغاز آن بود و این انتخاب تا امروز در اشکال و عرصههای مختلفی چون مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری، ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی با حضور مردم امتداد یافته است.
وی ادامه داد: نقش مردم در همه شئونات کشور نشان از وجود دموکراسی در جمهوری اسلامی ایران و به گفته مقام معظم رهبری انتخابات حق مردم است و به طور حتم عموم مردم فهیم و انقلابی با حضور گسترده در انتخابات پیش رو با استفاده از این حق ذاتی به وظیفه خود در قبال تعیین سرنوشت و آینده شخصی و عمومی شان عمل خواهند کرد.
حسینی، در خصوص مشخصهها و ملاکهای انتخاب نمایندگان نیز گفت: هر انتخاباتی با توجه به ماهیت آن ملاکهای ارزیابی خاص خود را دارد و بر همین اساس هر چند شورای نگهبان چهارچوب اولیه و حداقلی برای افراد واجد شرایط را در هر عرصه انتخاباتی احصاء میکند اما این مردم هستند که باید بهترین افراد را برای قرار گرفتن در مناصب و موقعیتهای مختلف انتخاب کنند.
مدیرکل تبلیغات آذربایجانشرقی، تشریح کرد: برای مثال پذیرفتنی نیست فردی که داوطلب حضور در مجلس شورای اسلامی به عنوان قوه مقننه است، برای رسیدن به این کرسی، دست به تخلف، قانون شکنی و قانون گریزی بزند و بدون شک چنین فردی صلاحیت تصویب قوانین و نظارت بر اجرای آنها را ندارد و تقید به قانون از اولیهترین ملاکها برای انتخاب افراد اصلح در سمت نمایندگی مجلس شورای اسلامی است.
وی سوابق افراد را بهترین ملاک برای ارزیابی کاندیداهای انتخاباتی دانست و افزود: عملکرد و توانمندیهای داوطلبان در مسئولیتهایی که بر عهده داشتهاند، یکی دیگر از ملاکهای مهم در انتخاب افراد اصلح است و در این انتخاب گاهی از بررسی عملکرد فردی که پیشتر در مسئولیتهای مختلف و حتی نمایندگی ادوار مجلس حضور داشته، غفلت میکنیم.
حسینی، اظهار کرد: برای انتخاب افراد اصلح باید در کنار سلایق، علایق، کارنامه و سابقه افراد در مسئولیتها و سمتهای قبلی این موضوع نیز باید مورد توجه قرار گیرد که آیا وی اعتقاد واقعی برای خدمت شبانه روزی به مردم را دارد یا به دنبال رسیدن به منافع شخصی است.
وی افزود: اگر شخصی در سوابق و مسئولیتهای پیشین از امکانات و منابعی که در اختیار داشته، برای مقاصد و منافع شخصی و اطرافیانش استفاده کرده، نمیتواند امانت دار و حافظ منافع مردم در کسوت مهمی چون نمایندگی مجلس باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجانشرقی با بیان اینکه اهمیت مشارکت در انتخابات برای همه محرز است، گفت: مردم ما در برهههای حساس و زمانهایی که دشمن به دنبال جدایی ملت و نظام هستند به خوبی ثابت کردهاند که با وجود همه مشکلات و گلایههایی که دارند، اجازه دخالت دشمنان در موضوعات درون خانوادگی ملت بزرگ ایران را نمیدهند.
وی ادامه داد: هر چند حضور یا عدم حضور در انتخابات خود نوعی حق انتخاب برای افراد است اما باید توجه داشت که اگر کسی امروز در صحنه انتخابات شرکت نمیکند، در آینده و نسبت به نتایج و پیامدهای چنین انتخاباتی نمیتواند اعتراض داشته باشد و به همین دلیل حضور و مشارکت در انتخابات یک دغدغه مهم عمومی و البته به فرموده مقام معظم رهبری حق مردم برای تعیین سرنوشت و آینده خود و کشور محسوب میشود.
حسینی تاکید کرد: امروز تمام تلاش دشمن برای دلسرد کردن مردم از انتخابات است تا مانند الجزایر و یوگسلاوی زمینه نفوذ سیاسی و مقدمه سازی برای ایجاد منازعات داخلی و حتی حمله نظامی را فراهم کنند و به همین دلیل حضور در انتخابات نه تنها یک حق برای مردم است بلکه وظیفهای ملی در قبال تامین و حفظ امنیت و اقتدار کشور محسوب میشود.
وی گفت: تشخیص و انتخاب مردم ما در برهههای حساس بسیار دقیق تر و درست از برخی خواص است و بدون شک در انتخابات پیش رو نیز با حضور در عرصه انتخابات نه تنها دشمنان را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام خواهند گذاشت و با انتخاب افرادی که به معنای واقعی کلمه مردمی و متعهد به جمهوری اسلامی ایران هستند، ادامه مسیر نظام و کشور به سمت تحقق تمدن نوین اسلامی را ترسیم خواهند کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجانشرقی با اشاره به اهمیت و نقش مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: جایگاه مجلس خبرگان رهبری در زمان فوت امام راحل و انتخاب مقام معظم رهبری به عنوان جانشین ایشان بر همگان مشخص است و مجلس شورای اسلامی نیز با توجه به ماهیت قانون گذاری خود و در واقع ریل گذاری برای حرکت سایر قوا و در حالت کلی برای کشور و نظارت بر اجرای آنها از اهمیت بسزایی برخوردار است و بدون شک انتخاب افراد اصلح برای حضور در این دو مجلس می تواند مسیر حل بسیاری از مشکلات فعلی را هموارتر کند.
وی تشکلهای مردمی مرتبط با مجموعه تبلیغات اسلامی را ظرفیتی ارزشمند برای جلب مشارکت حداکثری در انتخابات دانست و گفت: بر همین اساس تولید و بازنشر محتواهای انتخاباتی از طریق این تشکلها از مدتها پیش در دستور کار قرار گرفته، به ویژه با توجه به اینکه مساجد چه پیش از برگزاری انتخابات و چه در روز رأی گیری نقش مهمی در این فرآیند دارند، از این ظرفیت برای حضور حداکثری مردم استفاده میشود.
حسینی عنوان کرد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری، رویکرد تبلیغات اسلامی در نزدیک به یک سال گذشته تبیین این موضوع در مناسبتهای ملی و مذهبی با استفاده از ظرفیتهایی چون انجمنهای اسلامی مساجد و کارخانجات بوده است.