روانشناسی امروز سکوت را با سه کلمه «سمی»، «ناسالم» و «سوءاستفادهکننده» تعریف میکند. اما به این نکته نیز تاکید دارد که سکوت، فقط در صورتی رفتاری پذیرفتی است که شخص در طی سکوت خود، به خودش - نه طرف مقابل- فرصت «تصمیمگیری قاطع» درباره ادامه ارتباط بدهد.
به گزارش ایسنا، روزنامه جام جم نوشت: «همه دخترها - و شاید پسرها - حداقل یک بار از مادرشان شنیدهاند که «سکوت، کلید طلایی موفقیت در روابط است» اما واقعا در رابطه عاطفی امکان سکوت در مقابل رفتارهای طرف مقابل وجود دارد؟ اصلا درست است؟ پاسخ علم روانشناسی- روانپزشکی امروز به این سؤال، «نه» است. سکوت در رابطه عاطفی آسیبزنندهترین رفتار است. روانشناسی امروز سکوت را با سه کلمه «سمی»، «ناسالم» و «سوءاستفادهکننده» تعریف میکند. اما به این نکته نیز تاکید دارد که سکوت، فقط در صورتی رفتاری پذیرفتی است که شخص در طی سکوت خود، به خودش - نه طرف مقابل- فرصت «تصمیمگیری قاطع» درباره ادامه ارتباط بدهد.
در غیر این صورت، سکوت، روش و رفتاری تاییدشده نیست. از سوی دیگر در صورتی که طرف مقابل در برابر درخواست منطقی و طبیعی شما یا اعتراض به موردی آزاردهنده، دست به توهین و فحاشی میزند، سکوت میتواند راهی برای محافظت از جسم و روان باشد. این نکته را نیز فراموش نکنید که مهارت گفتوگوی سالم و موثر، نکته مهمی است که حتما باید آن را فراگرفت.»