بناي اين بقعه با طول تقريبي 9 متر و عرض 5/7 متر، متعلق به دوره قاجاريه بوده، اما تاريخ ساخت بنا به قبل از اين زمان برميگردد و فقط تاريخ ساخت ضريح كه روي معجر آن ثبت شده معلوم است و در اين نوشته آمده « تاريخ بخاران خوش نقش كه به كار توفيق آثار معرب و سعادت شعار، مشهدي علي محمد قصبه اردبادي و به دست شيخ جعفر اين شيخ عزيز زاويه به ارنضمام رسيده، بيست و يكم شهر شوال المكرم 1223».
اين اثر در بلندترين قسمت روستا قرار دارد كه با منارههاي الحاقي از دور نمايان است و الحاق مسجد به بناي اصلي مقبره باعث شده خود مقبره بدون نما باشد.
با توجه به رطوبت منطقه، كف اتاق مقبره از سطح محوطه 80 سانتيمتر بالاتر ساخته شده تا رطوبت در آن نفوذ نكند، همچنين معجر بقعه كه بيش از 200 سال قدمت دارد و كنج و گوشههاي اثر كه داراي مقرنس كاريهاي زيبايي است، از ويژگيهاي بقعه به شمار ميرود.
دراين بنا دخل و تصرفاتي رخ داده است كه از آن جمله ميتوان به گچكاري روي آجرهاي بقعه و قيرگوني و عايقبندي پشت بام اشاره كرد.
ديوار شرقي بنا بر اثر بياحتياطي عوامل انساني در اثر مرور زمان و در هنگام ساخت مسجد تخريب شده بود كه دوباره ساخته و ترميم شده است.