جام جم آنلاين: استاد دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: ريحان ، ضد آلزايمر ، ضد اسيد معده، ضد التهاب ، ضد لخته شدن خون و تسكين دهنده زخم معده است.
محمد صالحي سورمقي در گفتوگو با فارس افزود: ريحان يكي از پرمصرفترين سبزيها در ايران و جهان است و در ايران بيشتر رويش پيدا ميكند.
وي اضافه كرد: اثرات اصلي ريحان مربوط به اسانس آن است. ريحان سبز داراي اسانس زياد است، ضد ميكروب، ضد درد و ضد اسپاسم است.
استاد دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران اظهارداشت: گزارشهاي جديدي كه از خواص ريحان به دست آمده است نشان ميدهد كه ريحان آرامبخش و ضد آلزايمر است و بهترين زمان مصرف آن در فصل بهار است.
صالحي سورمقي گفت: بيشترين خواص ريحان مربوط به نوع تازه است و زماني كه ريحان را خشك ميكنند خواص آن از بين ميرود.
وي افزود: ريحان ضد درد، ضد اسيد معده، ضد آلزايمر، ضد آرتريت روماتوئيد، آرترز، ضد باكتري، ضد سرطان، ضد لخته شدن خون، ضد سموم، ضد تب و ضد التهاب است.
استاد دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران اضافه كرد: از ريحان براي تسكين زخم معده، افزايش قواي جنسي، هضم كننده غذا، قاعدهآور، خلطآور، شيرافزا، خوابآور، آرامبخش استفاده ميشود.
صالحي سورمقي گفت: براي درمان نفخ 15 گرم از گياه تازه ريحان را ميتوان مصرف كرد. عوارض جانبي ندارد و ميتوان هر روز آن را مصرف كرد.