ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 20 بهمن 1389     |     کد : 15213

پودر كاكائو ، ابرميوه‌اي غني‌تر از ميوه‌ها

پژوهشگران كانادايي دريافتند پودر کاکائو و شکلات هاي سياه از نظر منابع آنتي ‌اکسيداني پلي فنول و فلاوانول - دو نوع آنتي اکسيدان قوي- غني‌تر از ميوه‌ها هستند.

جام جم آنلاين: پژوهشگران كانادايي دريافتند پودر کاکائو و شکلات هاي سياه از نظر منابع آنتي ‌اکسيداني پلي فنول و فلاوانول - دو نوع آنتي اکسيدان قوي- غني‌تر از ميوه‌ها هستند.
به گزارش ايسنا ، بر اساس نتايج پژوهشي که در مجله Chemistry Central منتشر شد، پودر کاکائو از ظرفيت بالاتري براي جاي دادن مواد آنتي اکسيداني در خود، در قياس با آب ميوه‌ها برخوردار است.

اين پژوهش همچنين نشان داد: فلاوانول موجود در شکلات سياه بسيار بيشتر از آب ميوه‌هايي نظير آب انار و آب انواع توت است.

هات چاكلت يا همان شكلات داغ به دليل حرارت ديدن كمتر از اين ويژگي برخوردار است.پودر کاکائو از دانه‌هاي ميوه درختي موسوم به Theobroma cacao بدست مي‌آيد.


نوشته شده در   چهارشنبه 20 بهمن 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode