ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 10 دي 1404
چهارشنبه 10 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 11 بهمن 1395     |     کد : 110799

ماحصل همکاری جنرال موتور و هوندا: ماشین هایی با سوخت سلولی

روز جمعه، جنرال موتور و هوندا خبر حضور دو تن از مدیران اجرایی ارشد را در یک کنفرانس خبری با برایان کلی، معاون فرماندار میشیگان، در دیترویت دادند.

به نقل از رویترز، روز جمعه، جنرال موتور و هوندا خبر حضور دو تن از مدیران اجرایی ارشد را در یک کنفرانس خبری با برایان کلی، معاون فرماندار میشیگان، در دیترویت دادند.

به گفته ی این دو شرکت، مارک روس مدیر ارشد اجرایی محصولات بین المللی جنرال موتور و تویشیاکی میکوشیبا، رییس کل عملیاتی هوندا در منطقه شمالی امریکا، قصد ارائه توضیحاتی درباره‌ یک تکنولوژی پیشرفته را دارند و این در حالی ست که شرح بیشتری از این خبر در دست نیست.

هوندا و جنرال موتور بیش از نیم قرن است که روی استفاده از هیدروژن بعنوان سوخت کار میکنند. این تلاشها در اواسط 1960 به ساخت یک ماشین آزمایشی از نوع 'شورولت کورویر' که از هیدروژن تغذیه میکرد شد.

هوندا از ماه دسامبر سلولهای سوختی هیدروژنی خودرا در کالیفورنیای جنوبی کرایه میدهد .

وسایل نقلیه ایکه  که از سلولهای سوختی استفاده میکنند با ترکیب هیدروژن و اکسیژن، الکتریسیته لازم برای به راه اندازی موتور را تولید میکنند. به گفته متخصصان استفاده از خودرو هایی با سوختهای سلولی، بسیار بهتر از استفاده از خودرو هایی با باتریهای لیتیومی خواهد بود، چراکه توانایی این خودرو ها در حد و اندازه کامیونها و ماشینهای بنزینی است.

کمبود ایستگاههای تامین سوخت هیدروژنی و هزینه زیاد توسعه ان از جمله موانعی ست که بر سر راه تولید انبوه این ماشین ها قرار دارد.


نوشته شده در   دوشنبه 11 بهمن 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode