ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 7 دي 1403
جمعه 7 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 29 آذر 1395     |     کد : 109449

کودکان و جوانان ایرانی گرفتار معضل چاقی

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: از ۵ ریسک فاکتور بیماری های غیرواگیر ۵ ریسک فاکتور مربوط به تغذیه است.

 مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: از ۵ ریسک فاکتور بیماری های غیرواگیر ۵ ریسک فاکتور مربوط به تغذیه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر زهرا عبداللهی در نشست معاونان بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، افزود: مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه ۵ ریسک فاکتور تغذیه ای هستند که در شیوع بیماری های غیرواگیر نقش دارند.

وی ادامه داد: ۱۹ درصد سرطان های دستگاه گوارش به دلیل کم خوردن سبزی و میوه است. ۸۰ درصد مردم جهان میوه و سبزی کم می خورند .

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: طی بررسی ها در سال ۲۰۱۰ عوامل خطر تغذیه ای بیشترین میزان مرگ در دنیا را موجب شده است.

عبداللهی اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در گروه های سنی مختلف به ویژه در کودکان ۱۵ تا ۲۳ ماهه و جوانان ۲۵ تا ۳۴ ساله معضل امروز جامعه ماست.

وی در خصوص مداخلات تغذیه ای جامعه محور وزارت بهداشت برای کم کردن این عوامل خطر در صنایع غذایی همچون انواع روغن ها، نان، آبمیوه ها و نوشابه ها توضیح داد و از  اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی را به عنوان یکی از برنامه های طرح تحول سلامت نام برد.

عبداللهی، اجرای برنامه های پیشگیری از دیابت، چربی خون و فشار خون را در قالب برنامه NCD یکی از برنامه های محوری دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت دانست.


نوشته شده در   دوشنبه 29 آذر 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode