اين يافته حاصل تجزيه و تحليل روي اطلاعات مربوط به عادات رژيم غذايي در بيش از 410 هزار مرد و زن 25 تا 70 ساله است.
سلامت نیوز: گروهي از متخصصان بينالمللي خاطرنشان كردند كه مصرف روزانه قهوه و چاي خطر ابتلا به سرطان مغز را كاهش ميدهد.
به گزارش ايسنا، اين يافته حاصل تجزيه و تحليل روي اطلاعات مربوط به عادات رژيم غذايي در بيش از 410 هزار مرد و زن 25 تا 70 ساله است.
اين شركت كنندگان از كشورهاي مختلف شامل فرانسه، هلند، ايتاليا، اسپانيا، انگليس، يونان، دانمارك، نروژ، سوئد، آلمان بودهاند.
به گزارش سايت اينترنتي تروتت، اين افراد بين سالهاي 1991 تا 2000 بازنشسته شدند و طي حدود 5/8 سال تحت مطالعه قرار داشتند.
يافتهها تاكيد كرد كه مصرف قهوه و چاي براي محافظت از مغز در برابر سر طان سودمند است.
اين نتايج در مجله آمريكايي «تغذيه باليني» منتشر شده است.