ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 28 خرداد 1395     |     کد : 104055

نوشیدنی های داغ ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، نوشیدنی های بسیار داغ موجب افزایش ریسک بروز سرطان می شوند.

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، نوشیدنی های بسیار داغ موجب افزایش ریسک بروز سرطان می شوند.

 به گفته محققان در صورتیکه چای داغ تر از دمای ۶۵ درجه سانتیگراد نوشیده شود، خطرناک و مضر خواهد بود.

دکتر دانا لومیس، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مهم نوع نوشیدنی نیست، بلکه میزان حرارت بسیار اهمیت دارد.»

سازمان بهداشت جهانی در سال ۱۹۹۱، قهوه را جزء نوشیدنی های سرطان زا دسته بندی کرده بود. بر اساس مرور و بررسی بیش از ۱۰۰۰ مطالعه، این سازمان اعلام کرده است که قهوه را می توان دیگر در گروه نوشیدنی های سرطان زا قرار نداد. طبق این گزارش، نوشیدن قهوه در دمای عادی موجب افزایش ریسک سرطان نمی شود.

طبق گزارشات، روزانه ۱.۱ میلیارد فنجان قهوه در سراسر دنیا مصرف می شود.

در همین گزارش با اشاره به این که مصرف نوشیدنی های بسیار داغ می تواند به بروز سرطان مری و حلق منجر شود گفته شده است که مواد و ترکیبات موجود در این نوشیدنی ها سرطان زا نبوده بلکه درجه حرارت این نوشیدنی هاست که می تواند سبب بروز این بیماری شود.


نوشته شده در   جمعه 28 خرداد 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode