ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 3 اسفند 1402
پنجشنبه 3 اسفند 1402
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 22 ارديبهشت 1395     |     کد : 102904

ترشی کلم قرمز و بادنجان

با ترشی کلم قرمز و بادنجان، سفره خود را رنگین‌تر و غذایتان را خوش‌طعم‌تر میل کنید.


با ترشی کلم قرمز و بادنجان، سفره خود را رنگین‌تر و غذایتان را خوش‌طعم‌تر میل کنید.

    مواد لازم:

بادنجان یک کیلوگرم

کلم قرمز 750 گرم

نعنا خشک یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری

فلفل تند خرد شده نصف پیمانه

سیر خرد شده نصف پیمانه

سرکه به میزان لازم

ترشی کلم قرمز و بادنجان

    طرز آماده سازی

بادنجان‌ها را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

پس از جوش آمدن، بادنجان‌ها را در سرکه ریخته و 10 دقیقه می‌جوشانیم.

حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می‌ریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.


نوشته شده در   چهارشنبه 22 ارديبهشت 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode