ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 17 اسفند 1394     |     کد : 100594

استفاده‌ی افراطی از شبکه‌های اجتماعی روابط اعضای خانواده‌ را مختل می‌کند

کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: حضور مستمر شبکه‌های اجتماعی در حریم خصوصی خانواده‌ها و استفاده‌ی افراطی از آن، انشقاق و فاصله را در روابط بین اعضای خانواده‌ها ایجاد می‌کند.



کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: حضور مستمر شبکه‌های اجتماعی در حریم خصوصی خانواده‌ها و استفاده‌ی افراطی از آن، انشقاق و فاصله را در روابط بین اعضای خانواده‌ها ایجاد می‌کند.

حجت‌الاسلام احمد حمیدی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان‌شرقی،در خصوص گرایش اصلی جوانان به شبکه‌های اجتماعی عنوان کرد: شبکه‌های اجتماعی دارای خصوصیات و قابلیت‌های متعددی هستند و افراد با داشتن صفحات شخصی، در خصوص آزادی در بیان و انتخاب دوست از آزادی بیشتری نسبت به فضای واقعی برخوردار هستنند، و همچنین افراد به راحتی می‌توانند با پرداخت کم‌ترین هزینه از تفریحات و سایر امکانات مبثت یا منفی این فضا، استفاده کنند.

وی با ابراز تاسف از وضعیت عاطفی موجود بین خانواده‌ها، گفت: آمارها نشان می‌دهد که با ورود شبکه‌های اجتماعی و استفاده افراطی از آن، توسط اعضا، دیالوگ‌ها و روابط عاطفی خانواده‌ها به حداقل خود رسیده است و همچنین، این شبکه‌ها با نقض حریم خصوصی افراد، موجبات تضعیف روابط اجتماعی و خانوادگی شده‌ و افراد را در معرض بحران هویتی قرار می‌دهند.

وی عنوان کرد: افزایش سن ازدواج، کم رنگ شدن حریم عفت بین جنس مخالف، طلاق عاطفی بین زوجین، تغییر سبک زندگی، شکل گیری خرده فرهنگ‌های مختلف، ترویج فرهنگ مبتذل غربی و... از موارد منفی استفاده از شبکه های مجازی است که شرایط جامعه را در تنگنا قرار می دهد.

حجت‌الاسلام حمیدی افزود: در آموزه‌های دینی و فرهنگ اسلامی به کرات در مورد حفظ حریم و ارتباط باجنس مخالف تاکید شده است که متاسفانه شبکه‌های اجتماعی با کم‌رنگ‌تر کردن قبح ارتباط با نامحرم، فکر و اعتقاد جوانان را خدشه‌دار کرده و به سمت فرهنگ مبتذل غربی متمایل می‌کند.

وی در خصوص ترویج فرهنگ استفاده صحیح از شبکه‌های اجتماعی و در حالت کلی، فضای مجازی، گفت: فضای مجازی یک پدیده‌ی تازه است و باید در مقابل این پدیده، نهادهای مشاوره‌ای و کارشناسی شکل بگیرد که در سطح کلان این نهادها شکل گرفته اند، اما هنوز در سطح خرد این اتفاق نیفتاده است.

وی افزود: باید نهادها، خانواده‌ها، و تمامی افراد تاثیرگذار در این مورد، وارد عمل شده و با حضور مثبت در فضای مجازی، فرهنگ استفاده‌ی صحیح و همچنین ارزش‌ها و باورهای اصیل ایرانی_اسلامی را در این فضا ترویج دهند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز گفت: خانواده‌ها نیز باید نحوه استفاده از فضای مجازی را در خانه مدیریت کرده و با تعیین مدت زمان مشخصی برای استفاده از این فضا، هم در کنار خانواده قرار بگیرند و هم بر نحوه‌ی استفاده ی فرزندان از این فضای گسترده نظارت داشته باشند.


نوشته شده در   دوشنبه 17 اسفند 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode