ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 9 آذر 1390     |     کد : 29089

سلامت كبد با كاهو،‌ زيتون و نان جو

یك محقق طب اسلامی گفت: مصرف خاكشیر، اسفرزه، انار، كاسنی، آب زرشك، برگه هلو، آش جو، نان جو و شاه‌توت به پاكسازی و سلامت كبد كمك می‌كند.

جام جم آنلاين: یك محقق طب اسلامی گفت: مصرف خاكشیر، اسفرزه، انار، كاسنی، آب زرشك، برگه هلو، آش جو، نان جو و شاه‌توت به پاكسازی و سلامت كبد كمك می‌كند.
سیدعلی ابوالحبیب افزود: میوه شاه‌توت ضدهپاتیت است و مصرف انواع بذرهای ملین مانند خاكشیر، اسفرزه، بالنگ، تخم ریحان، تخم شربتی، بالنگو، شیر خشت و ترنجبین نيزبرای پاكسازی سموم كبدی مفید است.‌

به گفته وي مصرف سوپ جو، آش جو، نان جو بخصوص نان جوی دوسر و مصرف روزانه حداقل شش لیوان آب، مصرف سالاد فصل همراه با لیموترش تازه و روغن زیتون قبل از غذا، همچنین مصرف زرشك و آب زرشك، عسل، كشمش، توت، انجیر، برگه هلو و برگه زردآلو، كدوخورشتی، كدوحلوایی، كنجد، اسطوخدوس، بادرنجبویه، كاسنی، آب مركبات و مغز بادام خام نيز به سلامت كبد كمك مي‌كنند.(فارس)


نوشته شده در   چهارشنبه 9 آذر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode