ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 27 مرداد 1390     |     کد : 24108

حليم

ابتدا گوشت را 1ساعت آب پز مي كنيم و بعد جو پرك را كه در شير خيس كرديم اظافه مي كنيم...

مواد لازم

گوشت گوسفندي=200 گرم
جو پرك= 1/4 بسته
شير =1/2 ليوان
چهار مغز =1قاشق غذا خوري
كره =50 گرم
نمك= خيلي كم

طرز تهيه

ابتدا گوشت را 1ساعت آب پز مي كنيم و بعد جو پرك را كه در شير خيس كرديم اظافه مي كنيم و مي گذاريم آرام بپزد و بعد چهار مغز را آسياب(ميكس) كرده و اضافه مي كنيم و در آخر نمك را اضافه مي كنيم و قتي از پخت مطمين شديم تمتم مواد را ميكس يا در غذا ساز مي ريزم تا يك دست شود بعد آن را در ظرفريخته و كره را روي آن مي ريزيم.

نكته

بعد از ميكس حليم نبايد آن را روي حرارت مستقيم قرار دهيم چون ته مي گيرد.
حليم را در زمستان با گندم و در تابستان با جو درست كنيد.
به جاي گوشت گوسفلند مي توان از مرغ استفاده كرد.


نوشته شده در   پنجشنبه 27 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode