ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 19 شهريور 1405
پنجشنبه 19 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 19 شهريور 1405     |     کد : 209453

حجت‌الاسلام انوری بیان کرد

انتظار فرج؛ پذیرش مسئولیت در حاکمیت دینی و اصلاح رفتار انسان

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه انتظار، با پذیرش مسئولیت و اصلاح رفتار انسان پیوند دارد، اظهار کرد: کسی که امروز حاضر نیست عدالت را بر منفعت شخصی خود ترجیح دهد، نمی‌تواند انتظار داشته باشد که در آینده به‌سادگی عدالت مهدوی را بپذیرد.

 رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه انتظار، با پذیرش مسئولیت و اصلاح رفتار انسان پیوند دارد، اظهار کرد: کسی که امروز حاضر نیست عدالت را بر منفعت شخصی خود ترجیح دهد، نمی‌تواند انتظار داشته باشد که در آینده به‌سادگی عدالت مهدوی را بپذیرد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد انوری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، امروز، اول شهریورماه در مسجد دانشگاه تبریز به‌مناسبت سالروز آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، با تبریک این مناسبت، گفت: انتظار ظهور حضرت حجت(عج) صرفاً وعده‌ای برای آینده نیست، بلکه افقی برای زندگی امروز انسان و دعوتی به آماده‌سازی برای پذیرش حکومت عدل مهدوی است.

وی با تأکید بر اینکه انتظار، با پذیرش مسئولیت و اصلاح رفتار انسان پیوند دارد، اظهار کرد: کسی‌که امروز حاضر نیست عدالت را بر منفعت شخصی خود ترجیح دهد، نمی‌تواند انتظار داشته باشد که در آینده به‌سادگی عدالت مهدوی را بپذیرد؛ چراکه حکومت حضرت ولی‌عصر(عج) بر پایه عدالت استوار است و پذیرش عدالت، نیازمند تمرین و آمادگی از امروز است.

انوری تصریح کرد: انتظار حقیقی تنها به دعا برای تعجیل فرج محدود نمی‌شود، بلکه منتظر باید خود را به صفاتی آراسته کند که بتواند در برابر ندای حق، سر فرود آورد و حاکمیت عدالت را بپذیرد؛ بنابراین، آمادگی برای ظهور باید از همین امروز آغاز شود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی با اشاره به حوادث و تحولات اخیر کشور، خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌های مهم امتحان انسان، زمانی است که حق و باطل در برابر یکدیگر قرار می‌گیرند و انسان باید موضع خود را روشن کند؛ نمی‌توان حسرت در کنار امام حسین(ع) بودن در عاشورا و آرزوی ظهور در دل داشته باشیم، اما امروز در مواجهه حق و باطل بی طرف بمانیم.

وی با بیان اینکه انتظار، انسان را به مسئولیت‌پذیری و افزایش ایمان فرامی‌خواند، افزود: امتحان انسان در «امروز» اوست و کسی‌که در موقعیت‌های دشوار، مسئولیت خود را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند صرفاً با آرزو و ادعای همراهی، خود را برای فردای ظهور آماده بداند.

انوری در پایان با تأکید بر ضرورت تقویت ایمان و آمادگی معنوی برای مواجهه با آزمون‌های پیش‌رو، گفت: باید با نگاه به آینده و آن قله‌ای که ظهور حضرت حجت(عج) برای بشریت ترسیم می‌کند، تلاش کنیم هر روز بر ایمان و آمادگی خود بیفزاییم؛ چراکه انتظار واقعی، ساختن انسان و جامعه‌ای است که شایستگی همراهی با دولت کریمه حضرت ولی‌عصر(عج) را داشته باشد.


نوشته شده در   پنجشنبه 19 شهريور 1405  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode