ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 15 خرداد 1390     |     کد : 20525

سبز فسنجان مازندراني

ابتدا پياز را تفت دهيد تا سبك شود، گوشت را به آن اضافه كرده و دوباره تفت دهيد بعد از آن گردوي آسياب‌شده و بقيه مواد را اضافه كرده تا با هم مخلوط شوند. مقداري آب بريزيد تا زماني كه گوشت بپزد.

مواد اوليه:
گوشت گوسفندي با قلم يك كيلوگرم
مغز گردوي آسياب‌شده 500 گرم
پياز يك عدد
سير با بوته چهار عدد
اسفناج و گشنيز از هر كدام 200 گرم
رب انار يك قاشق غذاخوري
دارچين، نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم


طرز تهيه:
ابتدا پياز را تفت دهيد تا سبك شود، گوشت را به آن اضافه كرده و دوباره تفت دهيد بعد از آن گردوي آسياب‌شده و بقيه مواد را اضافه كرده تا با هم مخلوط شوند. مقداري آب بريزيد تا زماني كه گوشت بپزد. سبزي‌ها را خرد كرده و در نيم ساعت آخر پخت به خورش اضافه كنيد تا زماني كه جا بيفتد.


نكته: بهترين چاشني براي اين غذا، ترشي است و البته اين غذا با برنج سرو مي‌شود.


نوشته شده در   يکشنبه 15 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode