ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 7 ارديبهشت 1390     |     کد : 18670

خوراك مرغ و بيسكوييت

درجه ي فر را روي 375 درجه فارنهايت تنظيم نماييد.



مواد لازم براي خوراك مرغ

سينه ي مرغ كامل با استخوان 3 عدد

روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

آب مرغ 5 فنجان

عصاره مرغ 2 بسته

كره 12 قاشق غذاخوري

پياز خرد شده 2 عدد

آرد سه چهارم فنجان

خامه يك چهارم فنجان

هويج خرد شده آب پز شده 4 عدد

نخود سبز 2 فنجان

جعفري خرد شده نصف فنجان

كرفس خرد شده يك و نيم فنجان


مواد لازم براي بيسكوييت

آرد 2 فنجان

بيكينگ پودر 1 قاشق غذاخوري

نمك 1 قاشق چاي خوري

شكر 1 قاشق چاي خوري

كره 8 قاشق غذاخوري

ماءالشعير سه چهارم فنجان

جعفري خرد شده نصف فنجان

تخم مرغ 1 عدد



روش تهيه

درجه ي فر را روي 375 درجه فارنهايت تنظيم نماييد.

هر يك از سينه هاي مرغ را به دو قسمت تقسيم نماييد و آن ها را داخل ماهيتابه گذاشته، روي آن ها

روغن زيتون بماليد و با اندكي نمك و فلفل چاشني دهيد.

سپس آن ها را به مدت 35 تا 40 دقيقه، كاملا سرخ كنيد. بعد از آن كه كمي سرد شدند، استخوان ها و پوست آن ها را جدا نموده و جوجه هاي كباب شده را به تكه هاي بزرگ برش بزنيد.

آب مرغ را گرم كنيد و مكعب هاي عصاره ي مرغ را داخل آن بيندازيد تا حل شوند.

در ظرف ديگري كره را ذوب كنيد و پيازها را داخل آن با حرارت پايين به مدت 10 تا 15 دقيقه سرخ نماييد.

آرد را به آن اضافه كرده و با دماي كم به مدت 2 دقيقه در حالي كه مرتبا آن را به هم مي زنيد روي گاز حرارت دهيد.

تركيب آب مرغ را زماني كه هنوز داغ است، به آن اضافه كنيد. تركيب آب مرغ بايد به مدت 1 دقيقه روي حرارت پايين بجوشد و در اين زمان آن را هم بزنيد تا غليظ شود.

سپس 2 قاشق چاي خوري نمك، نصف قاشق چاي خوري فلفل و خامه را به آن بيفزاييد.

سپس سينه هاي مرغ، هويج، نخود سبز، كرفس و جعفري را اضافه نماييد و آن ها را كاملا با هم مخلوط كنيد و بگذاريد به مدت 15 دقيقه بپزد.

در طول اين مدت مي توانيد بيسكوييت ها را آماده كنيد.

آرد، بيكينگ پودر و نمك و شكر را كاملا با هم مخلوط كنيد(بهتر است براي اين كار از مخلوط كن استفاده كنيد) سپس كره را افزوده و با سرعت پايين، آن را با ساير مواد تركيب كنيد تا كره به تكه هاي خيلي كوچكي در بيايد.

ماء الشعير را به آن اضافه كرده، با تنظيم مخلوط كن روي سرعت پايين آن را با ساير مواد مخلوط كنيد.

در آخر جعفري را با آن بيفزاييد.

خمير را روي سطح صافي قرار دهيد كه پيش تر آن را كاملا با آرد پوشانده ايد.

آن را با يك وردنه صاف كنيد تا به ضخامت 8/3 اينچ برسد. حال با يك قالب دايره اي شكل 12 دايره در بياوريد.

در يك ظرف جداگانه تخم مرغ را با يك قاشق غذا خوري آب به هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند و مايع يكدست و صافي تهيه كنيد.

حالا خوراك مرغ را از داخل فر بيرون بياوريد و خمير بيسكوييت ها را روي آن قرار دهيد. روي خميرهاي بيسكوييت را به مايع تخم مرغ آغشته نماييد.

ظرف را دوباره داخل فر قرار دهيد تا به مدت 20 الي 30 دقيقه ديگر داخل فر بماند. زماني كه بيسكوييت ها قهوه اي رنگ شدند و خورشت در حال جوشيدن بود، ظرف را از فر خارج كنيد.

توجه:

مي توانيد خوراك مرغ و بيسكوييت ها را جداگانه در يخچال نگه داري كنيد و زمان سرو، خوراك مرغ را به مدت 25 دقيقه روي حرارت قرار دهيد و بعد آز آن بيسكوييت ها را روي آن قرار داده به مدت 30 دقيقه ي ديگر درون فر بگذاريد و طبق روشي كه گفته شد، عمل نماييد.


نوشته شده در   چهارشنبه 7 ارديبهشت 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode