ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 دي 1404
سه شنبه 2 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 29 بهمن 1394     |     کد : 99955

رقابت 160 نفر نامزد مجلس برای 6 کرسی در تبریز، آذرشهر و اسکو

فرماندار تبریز از رقابت 160 نامزد در حوزه انتخابیه‌، آذرشهر و اسکو در انتخابات مجلس خبر داد و گفت: 21 نامزد از این حوزه انصراف داده‌اند.

فرماندار تبریز از رقابت 160 نامزد در حوزه انتخابیه‌، آذرشهر و اسکو در انتخابات مجلس خبر داد و گفت: 21 نامزد از این حوزه انصراف داده‌اند.


رحیم شهرتی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی 283 نفر داوطلب شدند که 160 نفر تایید شده و برای 6 کرسی این حوزه انتخابیه با هم رقابت می‌کنند.

وی افزود: از 283 داوطلب که 160 نفر تایید شد 85 نفر رد صلاحیت، عدم احراز 9 نفر و 21 نفر انصراف دادند.

فرماندار تبریز خاطر نشان کرد: 10 نامزد از تبریز به حوزه‌های دیگر انتقالی گرفته و دو نامزد نیز از دیگر حوزه‌ها به تبریز انتقال گرفته است.

فرماندار تبریز گفت: نظام جمهوری اسلامی یک نظام مردم‌سالار دینی است و یکی از راه‌های دخالت مردم در اداره کشور برگزاری انتخابات آزاد و رقابتی با حضور نامزدهای تمامی سلایق خواهد بود.

شهرتی‌فر گفت: طبق قانون تبلیغات تمام کاندیداها می‌توانند در شهرهای کوچک یک ستاد مرکزی در دو حوزه خواهران و برادران داشته باشند در شهرهای بزرگ در هر یک از شهرداری‌های مناطق می‌توانند ستاد داشته باشند و هر کاندیدا می‌تواند برای هر شش صندوق یک نفر به عنوان نماینده و ناظر تعیین و معرفی کند و چاپ عکس، سوابق فعالیتی و زندگی‌نامه‌ها باید در تراکت‌های به اندازه 20 در 15 چاپ و منتشر شوند و نصب هرگونه بنر و پارچه نوشته در محلات، نصب عکس بر اتوبوس‌های شرکت واحد ممنوع بوده و با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.

وی گفت: تبلیغات رسمی کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از روز 29 بهمن آغاز و تا 24 ساعت مانده به روز رأی‌گیری ادامه خواهد داشت.


نوشته شده در   پنجشنبه 29 بهمن 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode