ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۰:۳ مانده تا اذان صبح   
۰۳:۴۳:۴۳اذان صبح
۰۵:۲۳:۵۴طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۰۴اذان ظهر
۱۹:۱۹:۱۵غروب خورشید
۱۹:۴۰:۰۵اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴     |     کد : ۹۹۹۲۲

سرعت ذهنتان را با این تست بسنجید + عکس

یک روان‌شناس آمریکایی، در ۱۰۰ سال پیش، شیوه‌ای جالب برای سنجش میزان سرعت ذهن بیماران خود ابداع کرده بود.

یک روان‌شناس آمریکایی، در ۱۰۰ سال پیش، شیوه‌ای جالب برای سنجش میزان سرعت ذهن بیماران خود ابداع کرده بود.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، «جوزف جاسترو» روانشناس آمریکایی در سال ۱۸۹۹، با استفاده از یک تصویر نقاشی شده، سرعت ذهن بیماران خود را مورد سنجش قرار می‌داد.

در این آزمایش، تصویر یک اردک و یک خرگوش نقاشی شده و افرادی که بتوانند هر دو حیوان را به فاصله اندک از یکدیگر تشخیص بدهند، از سرعت ذهن خوبی برخورداند.

این تست اخیرا به یکی از سوژه های جالب شبکه های اجتماعی تبدیل شده است. برخی افراد آن را بسیار جالب و برخی دیگر مسخره توصیف کردند.

بسته به سرعت ذهن افراد، برخی تصویر هر دو حیوان، برخی تصویر یک حیوان و برخی دیگر تصویر هیچ حیوانی را نمی‌بینند.


نوشته شده در   چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...