ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 18 تير 1403
دوشنبه 18 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 16 بهمن 1394     |     کد : 99383

نوشیدن قهوه عامل کاهش خطر ابتلا به سیروز کبدی

بررسی های اخیر محققین ارتباط بین مصرف مداوم قهوه را با کاهش خطر ابتلا به سیروز کبدی نشان می دهد.

بررسی های اخیر محققین ارتباط بین مصرف مداوم قهوه را با کاهش خطر ابتلا به سیروز کبدی نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ساوتامپتون بریتانیا در بررسی های اخیر خود دریافتند نوشیدن روزانه قهوه با کاهش خطر ابتلا به سیروز کبدی مرتبط است و نوشیدن دو فنجان قهوه بیشتر در یک روز تقریباً خطر مرگ ناشی از بیماری را نصف می کند.

این محققان با تحلیل و آنالیز داده های بدست آمده از ۹ مطالعه بلندمدت که شامل نیم میلیون زن و مرد از شش کشور جهان بود به این نتیجه دست یافتند.

آنها دریافتند افزایش مصرف قهوه متعاقباً منجر به کاهش خطر ابتلا به سیروز کبدی می شود.

طبق این تحلیل ها، رابطه دوز مصرف بین نوشیدن قهوه و سیروز کبدی وجود دارد، به طوریکه به ازای افزایش تعداد فنجان های قهوه نوشیده شده، ریسک این بیماری هم کمتر می شود.

به گفته محققان، دو فنجان قهوه اضافی در روز با کاهش ۴۴ درصدی خطر ابتلا به سیروز کبدی و در حدود ۵۰ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری مرتبط است.

سیروز کبدی می تواند بیماری کشنده ایی باشد چراکه موجب افزایش خطر بروز نارسایی کبد و سرطان می شود.


نوشته شده در   جمعه 16 بهمن 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode