ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 17 شهريور 1405
سه شنبه 17 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 5 بهمن 1394     |     کد : 98979

آیت الله مجتهد شبستری: مشکلات کشور با آمریکادوستی و غرب پرستی حل نمی‌شود

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: مشکلات کشور با آمریکا دوستی و غرب پرستی حل نمی شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: مشکلات کشور با آمریکا دوستی و غرب پرستی حل نمی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه تبریز، آیت الله محسن مجتهد شبستری عصر امروز در دیدار با جامعه نظام مهندسی آذربایجان شرقی، گفت: مشکلات کشور با شعار حل نمی شود و باید اقدامات عملی موثری صورت گیرد که متاسفانه تا کنون شاهد این مساله نبوده ایم.

وی با انتقاد از برخی شیوه های غلط دولت ها، افزود: اینکه برخی دولت ها ظرفیت های نیروهای متخصص انقلابی را نادیده گرفته و اعضا و دوستان و آشنایان خود را به روی کار بیاورند یک خیانت بزرگ است و موجب عقب ماندگی کشور می شود.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، افزود: نباید کشور را فدای جناح بازی ها و سیاسی کاری ها کرد، بلکه باید با استفاده از نیروهای انقلابی و متخصص متعهد به فکر حل مشکلات کشور در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و معیشتی مردم بود.

وی سپس ابراز داشت: مشکلات کشور با آمریکا دوستی و غرب پرستی حل نمی شود، مشکلات ما به خاطر دوری از اسلام و فرامین آن است.

امام چمعه تبریز با بیان اینکه اسراف یکی از مسائل مشکل آفرین در امر اقتصاد است، افزود: متاسفانه عموم مردم برای هرکاری ماشین های شخصی خود را بیرون می آورند، این مساله هم از سوی دولت باید پیگیری شود تا وسائط حمل و نقل عمومی گسترش یابد که فعلا مورد بی توجهی دولت قرار گرفته است و هم از سوی مردم که سعی کنند تا با وسائط حمل و نقل عمومی رفت و آمد کنند تا هم از ترافیک شهری کاسته شود و هم آلودگی هوا کاهش یابد.

وی با اشاره به انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی بر حضور گسترده مومنین و انقلابیون تاکید کرد و افزود: نیروهای انقلابی با حضوری پر شور در انتخابات شرکت خواهند کرد تا مبادا برای غرب گرایان و آمریکا دوستان محل فعالیت باز شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: انتخاب افراد اصلح، مومن، ولایی، لایق، کاردان، درد شناس و کسانی که غرب زده نیستند باید مورد توجه ملت بزرگ ایران قرار گیرد.

وی همچنین گفت: رکود حاکم در کشور موجب نگرانی است و  متاسفانه شاهد اقدامی اموثر از سوی دولت نیستیم و کسانی که انتخاب می شوند باید نسبت به حل آن اقدامات جدی انجام دهند.

آیت الله مجتهد شبستری در خاتمه افزود: مشکلات فرهنگی نیز از مهمترین دغدغه های مقام معظم رهبری است که باید مورد توجه قرار گرفته و در این راستا فعالیت های گسترده ای صورت گیرد


نوشته شده در   دوشنبه 5 بهمن 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode