ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 دي 1404
سه شنبه 2 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 13 آذر 1394     |     کد : 97023

طبق وعده‌ها تبریز یخ بست

طبق پیش‌بینی‌های انجام گرفته بارش برف استان آذربایجان‌شرقی از جمله تبریز را فرا گرفته و سفید پوش کرد.

طبق پیش‌بینی‌های انجام گرفته بارش برف استان آذربایجان‌شرقی از جمله تبریز را فرا گرفته و سفید پوش کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بارش برف در روزهای پایانی فصل پاییز حال و هوایی زمستانی به شهر تاریخی تبریز و کوچه و خیابان‌هایی این شهر داد که در هفته‌های اخیر خود را برای استقبال از زمستان آماده می‌کردند.

بارش برف موجب یخ بستن سطح خیابان‌ها و معابر شد و حال و هوایی زمستانی را در این شهر حاکم کرد.

بیشتر بارش‌ها در استان آذربایجان‌شرقی تبریز 7.7، هریس 6.9، مرند 24، ورزقان 11.5 و جلفا 20.8 میلی‌متر رخ داده است.

در حال حاضر دمای تبریز 5 درجه زیر صفر است که پیش‌بینی می‌شود امشب به 10 درجه زیر صفر برسد.

محمد اشجعی معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: کاهش محسوس و قابل ملاحظه‌ دما (15 - 10 درجه سانتی‌گراد) تا اواسط هفته آینده تداوم خواهد داشت.

نجاتگران هلال احمر استان آذربایجان‌شرقی شب گذشته شب پرکاری را داشته به طوریکه 90 نفر را در هشترود، 11 نفر را در اسکو و 50 نفر را در جلفا که در جاده‌ها گرفتار برف و کولاک بودند نجات دادند.

براساس این گزارش هنوز خبری از مسدود شدن راه‌های روستایی در استان مخابره نشده است.

پلیس‌ راه‌ فرماندهی‌ آذربایجان‌ شرقی‌ نیز در اطلاعیه‌‌ای‌ از هموطنان‌ خواست‌ از مسافرت‌های‌ غیرضروری‌ اجتناب‌ کنند و در موارد‌ اضطراری با همراه‌ داشتن‌ البسه‌ گرم‌ و آذوقه‌ کافی‌ وسیله‌ نقلیه‌ خود را به‌ زنجیر چرخ‌ مجهز کنند.

مردم قبل از مسافرت برای اطلاع از وضعیت راه‌ها با شماره تلفن 141 و نیز برای اطلاع از وضعیت هوا با شماره تلفن 134 تماس حاصل کنند.


نوشته شده در   جمعه 13 آذر 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode