کتابچه یک ماه خون گرفته اثر استاد غلامرضا سازگار توسط اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شبستردر بین مبلغین دینی و مداحان این شهرستان توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، کتابچه یک ماه خون گرفته اثر استاد غلامرضا سازگار توسط اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بستان آباد بین مبلغین و مداحان این شهرستان توزیع شد. کتابچه " یک ماه خون گرفته " مجموعهای از حاج غلامرضا سازگار است که تاکنون هشت مجلد از این اثر به بازار نشر عرضه شده است. شرکت انتشارات هلال با حمایت سازمان تبلیغات اسلامی همزمان با فرارسیدن ماه عزای حسینی، نهمین جلد از این اثر را روانه بازار کتاب کرده است.
گفتنی است؛ در این مجلد تعداد ۲۰موضوع از نوحه و مراثی واقعه کربلا بصورت شعر فارسی سروده شده توسط استاد سازگار به منظور آموزش مداحی و روضهخوانی به مداحان جوان عرضه شده است.