كارشناس اداره بهيود تغذيه وزارت بهداشت گفت: مصرف چاي ، قهوه ، كاكائو و شكلات، نوشيدنيهاي حاوي جوش شيرين و نوشابههاي كولا موجب تشديد استرس ميشود.
پريسا ترابي در گفت و گو با فارس، افزود: يك رژيم غذايي متعادل در حفظ سلامت و كمك به كاهش استرس اهميت زيادي دارد.
وي گفت:برخي غذاها و نوشيدنيها تحريكات قوي در بدن ايجاد ميكنند و مستقيماً موجب بروز استرس ميشوند. اين تحريكات گر چه ممكن است در كوتاهمدت لذتبخش باشند ولي در درازمدت ميتوانند، عوارض نامطلوبي داشته باشند.
كارشناس اداره بهيود تغذيه وزارت بهداشت افزود: برخي از موادغذايي علائم و نشانههاي استرس را بدتر ميكنند كه ميتوان چاي، قهوه، كاكائو و شكلات، نوشيدنيهاي حاوي جوش شيرين و نوشابههاي كولا اشاره كرد.
ترابي گفت: از ديگر موادغذايي ديگر كه موجب بدتر شدن علائم و نشانههاي استرس ميشود ميتوان غذاهاي آماده و هله هولهها، زرده تخممرغ، كره، پنير، ميگو و گوشت، روغن نارگيل، بادام هندي و ساير مغزها (بادام، پسته، گردو و شكر نام برد.