نماز ظهر عاشورا در شهرستان هریس، با حضور با شکوه عزاداران حسینی، درخیابان ولی عصر«عج» اقامه شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی، همزمان با محرم الحرام ۱۴۳۷ هجری قمری، آیین های عزاداری و سوگواری روز دهم ماه محرم، با شور و شعور حسینی و اقامه نماز ظهر عاشورا به امامت حجتالاسلام احمدی امام جمعه شهرستان هریس اقامه شد
خیل عظیم عزاداران شهرستان هریس، روز عاشورا با حضور در مساجد، پس از اقامه نماز صبح و قرائت زیارت عاشورا، درغم جانکاه شهادت سید و سالار شهیدان و اصحاب باوفایش به عزاداری و سوگواری پرداختند. سخنرانان نیز در این آیین ها به تشریح ابعاد گوناگون واقعه کربلا و قیام عاشورا پرداختند.
در ادامه دستجات شاه حسین گو و سینه زنی با اجتماع پرشکوه خویش به یاد نماز خونین اول وقت ظهر عاشورا، که به صورت جماعت در میدان نبرد اقامه شد با حضور، در خیابان ولی عصر«عج» به امامت حجتالاسلام قهرمان احمدی، نماز ظهر عاشورا را اقامه نمودند و عصر عاشورا نیز عزاداری با آیین های تعزیه ادامه یافت.