ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 24 شهريور 1405
سه شنبه 24 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 12 مهر 1394     |     کد : 94687

وحدت مسلمانان با بیگانه‌ها خطر بزرگی برای جهان اسلام است

امام جمعه شهرستان اهر گفت: وحدت مسلمانان با بیگانه ها خطر بزرگی برای جهان اسلام تلقی می‌شود.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی،حجت‌الاسلام جواد حاجی زاده در خطبه های نماز جمعه گفت: پیامبر اکرم درواقعه غدیرخم پیام خداوند متعال را برای مردم ابلاغ کرد و انتخاب امام علی(ع) بزرگ ترین رویداد در جهان اسلام بود.

وی با بیان اینکه متاسفانه مردم امروزه از نعمت های خداوند بخوبی بهره مند نمی شوند، افزود: واقعه غدیر نعمات خداوند و ارزش های اسلامی را احیاء کرده است.

وی به اهمیت استفاده از روش های حکومت علوی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: مسئولان و دولتی ها برای ادامه راه حکومت علوی در کشور تلاش کنند.

حاجی زاده با اشاره به اینکه وحدت مسلمانان با بیگانه ها خطر بزرگی برای جهان اسلام تلقی می‌شود، تصریح کرد: مسلمانان اگر وحدت و یکپارچگی حفظ نکنند دشمنان به دنبال تفرقه افکنی بین کشورهای مسلمان هستند باید مسلمین در این خصوص بسیار هوشیارانه عمل کنند.

امام جمعه اهر در پایان با تاکید بر اینکه هجرت امام خمینی(ره) به عراق نشات گرفته از هجرت پیامبر اکرم(ص) است، خاطر نشان کرد:تبعید امام خمینی(ره) عامل اصلی پیروزی انقلاب اسلامی بود و فریادهای ملت ایران نوید بخش روزهای درخشان جمهوری اسلامی شده است.


نوشته شده در   يکشنبه 12 مهر 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode