ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 11 دي 1404
پنجشنبه 11 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 1 مهر 1394     |     کد : 94146

آراکنوفوبیا زیباترین ساعت جهان

در سال‌های اخیر ساعت دوستان دیگر به طور کامل با ساعت‌های شگفت‌انگیز و گاهی مضحک کمپانی « MB&F» آشنایی دارند. مهم‌ترین نکته در رابطه با این کمپانی این است که همیشه می‌توان ساعت‌ها و مخلوقات غیرمنتظره و هیجان‌انگیز از این برند انتظار داشت.


مدآنلاین: در سال‌های اخیر ساعت دوستان دیگر به طور کامل با ساعت‌های شگفت‌انگیز و گاهی مضحک کمپانی « MB&F» آشنایی دارند. مهم‌ترین نکته در رابطه با این کمپانی این است که همیشه می‌توان ساعت‌ها و مخلوقات غیرمنتظره و هیجان‌انگیز از این برند انتظار داشت.
اکنون ده سال از تاسیس این برند خلاق می‌گذرد و در طی این زمان آنها توانسته‌اند «ماشین آلات مچ دست» -اصطلاح محبوب طراحان این کمپانی- زیبایی را به دنیای ساعت عرضه کنند. این کمپانی در سال 2013 اولین محصول غیر ساعتی خود یعنی ماشین پخش موسیقی را نیز طراحی کرده است که مخلوق عجیب و غریبی است. ساعت رباتی و جعبه موسیقی با الهام از فیلم‌های جنگ ستارگان از محصولات اخیر این کمپانی است.

تازه‌ترین مخلوق این کمپانی ساعت «آراکنوفوبیا»، عنکبوت عظیمی است که بر روی میز یا دیوار قرار می‌گیرد. نشان دادن زمان منطقی‌ترین کاربرد آراکنوفوبیا است، اما این مخلوق چیزی فراتر از یک ساعت معمولی است. طراحی این ساعت از مجسمه عظیم عنکبوت شکل لوئیس بورژوا الهام گرفته شده است اما از همتای غول آسای خود به مراتب کوچکتر است.

مجسمه غول آسای بورژوا که «مامان» نامیده می‌شود تا به حال در سراسر جهان به نمایش گذاشته شده است و ارتفاع آن 10 متر است و ارتفاع ساعت آراکنوفوبیا تنها 40 سانتیمتر است. نام این ساعت به معنای هراس یا ترس از عنکبوت است.
ارتفاع چهل سانتیمتری زمانی است که پاهای عنکبوت کاملا کشیده باشد و زیباترین حالت آن وقتی است که بر روی دیوار قرار می‌گیرد. صدای تیک تیک این ساعت بر روی دیوار در تاریکی می‌تواند هراس یک عنکبوت واقعی را انتقال دهد، اما در روشنایی روز وقتی به این ساعت 218 قطعه‌ای نزدیک می‌شوید زیبایی و منحصربفرد بودن تنها چیزی است که در ذهن تداعی می‌شود. زمان در این ساعت توسط دو عقربه قرار گرفته بر پشت عنکبوت نشان داده می‌شود. اعداد چاپ شده و عقربه‌های قرار گرفته بر پشت این عنکبوت نیز در تاریکی شب تاب است و به آسانی خوانده می‌شود.

در زیر پشت گنبدی شکل این ساعت موتور «LEpee 1839» قرار دارد که از دیدگاه عملی و نظری بسیار زیباست. چرخ دنگ و چرخ تعادل یا رقاصک ساعت نیز در سر عنکبوت قرار گرفته است. ذخیره انرژی این ساعت خارق‌العاده هشت روز است و تمامی جزئیات و اعمالی که در یک ساعت مچی اهمیت دارد در این ساعت نیز به دقت رعایت شده است. تنظیم این ساعت به صورت دستی انجام می‌شود و طراحان ساعت در این ارتباط می‌گویند: «تنظیم دستی باعث می‌شود که صاحب این ساعت از نزدیک و به شیوه‌ای صمیمی با این مخلوق ارتباط برقرار کند».برای انجام تنظیمات لازم یک کلید در زیر عنکبوت تعبیه شده است. البته نزدیک شدن و ارتباط برقرار کردن یا یک عنکبوت 900 گرمی یا در نسخه طلایی با وزن دو برابر شاید برای بسیاری چندان خوشایند نباشد، اما تنظیم هر هشت روز یک بار چندان کار مشکلی نیست.

هشت پای مفصلی زیبا این امکان را فراهم می‌کند که این ساعت براحتی بر روی میز، لبه پنجره یا بر روی دیوار به آسانی قرار داده شود. خوانش این ساعت از فاصله دور به علت کوچک بودن سر عنکبوت کمی مشکل است و قرار دادن بر روی دیوار بیشتر آن را به یک اثر هنری تحسین‌برانگیز تبدیل می‌کند تا یک ساعت. مدل مشکی رنگ و طلای این ساعت نیز به آسانی آن را با هر نوع دکور هماهنگ می‌کند.
پاهای این عنکبوت بسیار به شکل طبیعی نزدیک است و این خلاقیت طراحان و زیبایی عنکبوت طبیعی را نشان می‌دهد. برای نزدیک شدن به شکل طبیعی از قالب‌گیری تزریقی بهره گرفته شده است. در این روش فلز به حالت نرم و انعطاف پذیر درآمده است و سپس با فشار به قالب تزریق شده است.

این روش معمولا برای پلاستیک به کار می‌رود و در فلزات شیوه‌ای غیرمعمول است. در نسخه طلا پاها ترکیبی از برنج است و در نسخه مشکی رنگ از آلومینیوم سیاه شده استفاده شده است.
 قالب‌گیری تزریقی آن هم با فلز کار بسیار دشواری است اما هنرمندان و طراحان  این برند توانسته‌اند یک عنکبوت ترسناک را به مخلوقی زیبا و تحسین برانگیز تبدیل کنند. مکس باسر موسس و طراح ساعت از پیشینه معمول ساعت‌سازی بیرون نیامده است، اما او به همراه تعداد انگشت‌شماری از طراحان ساعت‌های لوکس با به کارگیری ذهن زیبای خود توانسته‌اند دنیای ساعت را متحول کنند. نگاه این طراحان فراتر از ساخت یک ساعت است و بیشتر به خلق یک اثر هنری چند منظوره می‌اندیشند و این در پیشینه برند « MB&F» کاملا مشهود است.
مدل‌های مختلف این ساعت 15 هزار و
900(بیش از 52 میلیون تومان) تا 18 هزار و200 دلار(بیش از 60 میلیون تومان) قیمت‌گذاری شده است.

مترجم : هومن باوریان


نوشته شده در   چهارشنبه 1 مهر 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode