مراسم استقبال پرشور و گسترده مردم ولایتمدار شهرستان هریس از خادمان و پرچم متبرک امام رضا(ع) به مناسبت دهه کرامت در شهرهای هریس،بخشایش،کلوانق و زرنق برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی،عصر روز شنبه ۳۱ مرداد ماه ۹۴ مردم ولایت مدار شهرستان هریس به استقبال کاروان رضوی آمدند.و با استقبال گرم ازخادمین امام رضا (ع) و بیرق حرم مطهر آن امام همام، عشق و علاقه شان به اهل بیت (ع) بویژه هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) را به منصه ظهور رساندند. با توجه به استقبال و شور و اشتیاق مردم در شهرهای بخشایش و کلوانق و تاخیر ۳ ساعته این کاروان در ورود به شهر هریس، مردم غیور این شهر ساعت ها در میدان امام خمینی (ره) و در میدان شهید هریس نژاد حضور داشتند. و منتظر ورود پرچم متبرک آن امام رئوف بودند
پس از ورود کاروان و اهتزاز پرچم رضوی حال و هوای دیگری در شهر برقرار شد. و پرچم متبرک حرم مطهر رضوی توسط خادمان امام رئوف به تجلیل و تکریم دو خانواده شهید و دو خانواده بیمار برده شد و با اهدای نمک و نبات تبرک شده حرم رضوی (ص) از بیماران عیادت کردند.
متاسفانه غبارروبی و عطرافشانی مزار مطهر شهدا و عیادت از بیماران در بیمارستان از برنامههای استقبال از کاروان خادمان و پرچم متبرک حرم مطهر رضوی به دلیل کمبود وقت صورت نگرفت.
مسئولیت برنامه های ستاد استقبال از پرچم مطهر و خادمین امام رضا (ع) با اداره تبلیغات اسلامی شهرستان هریس بود که با برگزاری سه جلسه برنامه ریزی و تشکیل کانون مرکزی با اعضای رئیس شورای هیئات مذهبی، رئیس کانون مداحان، روحانیون و مسئول کانونهای فرهنگی مردمی و برخی از فعالان عرصه های فرهنگی شهرستان، مسئولیت برنامه های جشن زیر سایه خورشید را بر عهده داشتند.