ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1 دي 1404
دوشنبه 1 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 3 شهريور 1394     |     کد : 92900

امام جمعه تبریز: آداب امر به معروف و نهی از منکر در مساجد تبیین شود

نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز نسبت به آشنایی بسیجیان با شرایط و مراحل امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت : مسجد بهترین مکان برای تبیین آداب این دستور الهی است .

نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز نسبت به آشنایی بسیجیان با شرایط و مراحل امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت : مسجد بهترین مکان برای تبیین آداب این دستور الهی است .

آیت الله محسن مجتهد شبستری شامگاه دوشنبه درهمایش گرامی داشت روز مسجد در جمع هیات امنا ، ائمه جماعت و فرماندهان نواحی سه گانه مقاومت بسیج مساجد تبریز با اشاره به کاربردهای مختلف مسجد ، خاطرنشان کرد : مسجد در صدر اسلام مرکز قضاوت بود و پیامبرگرامی اسلام (ص) درغزوات از مسجد به عنوان فراهم کردن مقدمات اعزام لشکر استفاده می کردند .

وی با اشاره به اینکه در دوارن دفاع مقدس هم از مساجد برای جمع آوری کمک های مردمی و ساماندهی نیروهای داوطلب استفاده می شد ، گفت : با توجه به افزایش پرونده های قضایی و شلوغی دادسراها می توان بخشی از اختلافات و دعاوی را در مساجد حل کرد .
امام جمعه تبریز با بیان اینکه درکنار برگزاری آیین های سوگواری و تعزیه می توان از مساجد برای برگزاری امور خیریه استفاده کرد ، اظهار کرد : در صورت رعایت شئون اسلامی مساجد بهترین محل برای برگزاری مراسم عقد ازدواج است .
وی با بیان اینکه مسجد محل مناسبی برای حل مشکلات اقتصادی است ، به حجاج توصیه کرد : ولیمه حج را در مساجد بدهند.
نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برجام نباید موجب امتناع از مرگ بر آمریکا شود ، گفت : ترک ضمیمه های تکبیر آخر نماز در شرایط کنونی صحیح نیست .
وی بر پرهیز از اختلاف بین هیات امنا و اعضای پایگاه مقامت بسیج مساجد تاکید کرد و گفت : تا زمانی که بین ملت همدلی ایجاد نشود نمی توانیم انتظار همدلی ملت و دولت را داشته باشیم .
آیت الله مجتهد شبستری با بیان اینکه دشمنان خالی کردن مساجد را هدف قرار داده اند و درصدد تبدیل ایران به اندلس هستند ، گفت : نباید اختلاف های شخصی و سلیقه ای موجب کمرنگ شدن صفوف نماز جماعت مساجد شود .
وی مساجد را مکان مناسبی برای پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان دانست و بر تقویت کتابخانه های مساجد و برگزاری برنامه مناسب برای نسل جوان تاکید کرد .
امام جمعه تبریز اظهار کرد : عزل و نصب ائمه جماعت به عهده نماینده های ولی فقیه است و مدیران اوقاف و میراث فرهنگی نباید دخالت کنند.
وی گفت : این ماموریت دراستان آذربایجان شرقی به هیاتی پنج نفره واگذار شده است .
دراین همایش از تعدادی از ائمه جمعه ، فرماندهان نواحی مقاومت بسیج مساجد و خیران مسجد ساز تجلیل شد.


نوشته شده در   سه شنبه 3 شهريور 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode