ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 18 تير 1403
دوشنبه 18 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 12 مرداد 1394     |     کد : 92097

خواص انگور قرمز برای جلوگیری‌ از سرطان روده

مطالعات محققان دانشگاه لستر در انگلیس نشان می‌دهد که یکی از ترکیبات موجود در انگور قرمز به نام رسوراترول از ابتلا به سرطان روده جلوگیری می‌کند.

همشهری آنلاین:مطالعات محققان دانشگاه لستر در انگلیس نشان می‌دهد که یکی از ترکیبات موجود در انگور قرمز به نام رسوراترول از ابتلا به سرطان روده جلوگیری می‌کند.


به گزارش ایرنا به نقل از هلث، انگور قرمز مملو از آنتی‌اکسیدان است ولی تحقیقات جدید نشان می‌دهد که بیشتر خواص این ماده به دلیل ترکیباتی به نام رسوراترول است که خاصیت ضد سرطانی دارد.


علاوه بر انگور قرمز، زغال اخته و تمشک نیز دارای این ترکیب هستند. این ترکیب زمانی تولید می‌شود که گیاه در برابر حمله انواع قارچ و باکتری قرار می‌گیرد.

در ادامه این تحقیقات آمده است که این ترکیب از بیماری‌های قلبی جلوگیری کرده و مانع از بروز التهاب در بدن می‌شود.

در حال حاضر رسوراترول موجود در پوست انگور قرمز یکی از مکمل‌های گران‌قیمت استفاده شده در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی است و مهمترین ویژگی آن مبارزه با فرآیند پیری سلول‌ها، به ویژه سلول‌های پوست است.

در این تحقیقات آمده است که دوز پایین این ترکیب، نسبت به دوز بالا اثربخشی بیشتری دارد.

سرطان روده سومین سرطان شایع در جهان و چهارمین علت مرگ ناشی از سرطان است. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، در سال 2011 میلادی 51 هزار و 783 نفر بر اثر این بیماری جان خود را در آمریکا از دست دادند.

نتایج این تحقیقات در نشریه Science Translational Medicine منتشر شده است.


نوشته شده در   دوشنبه 12 مرداد 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode