زولبيا و باميههاي تيره رنگ به علت اين كه در روغنهايي كه چندين بار استفاده شده سرخ ميشوند، از نظر بهداشتي مورد تاييد نيستند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايران از شهروندان خواست از تهيه و خريد زولبيا و باميه تيره رنگ خودداري كنند.
به گزارش (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، دكتر وحيد صادقيان گفت: زولبيا و باميههاي تيره رنگ به علت اين كه در روغنهايي كه چندين بار استفاده شده سرخ ميشوند، از نظر بهداشتي مورد تاييد نيستند.
وي تصريح كرد: اين نوع زولبيا و باميه رنگشان كدر، حاوي ذرات سوخته و مواد مضرر براي بدن است و به شكل بهداشتي طبخ نشدهاند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايران به شهروندان توصيه كرد: زولبيا و باميههايي را كه رنگشان روشنتر است و ذرات سوخته ندارند از قناديهاي مجاز كه كنترل بهداشتي ميشوند، تهيه كنند.
دكتر صادقيان خاطرنشان كرد: البته توصيه ما به روزه داران اين است كه در روزهاي ماه رمضان حتيالامكان از زولبيا و باميه به اين علت كه قند طبيعي ندارند، استفاده نكنند.
وي با بيان اين كه كشمش و خرما از جمله موادي هستند كه ميتوانند قند طبيعي را به بدن افراد وارد كنند، يادآور شد: زولبيا و باميه به طور عمده توليد و در قناديها عرضه ميشود. اين مواد همانند گذشته در شيريني فروشيها طبخ نميشوند.
وي تاكيد كرد: شهروندان بايد اين نوع مواد را از قناديهايي كه پروانه كسب دارند و نظارت بهداشتي به طور كامل در آنها انجام ميشود، خريداري كنند .