ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 25 شهريور 1405
چهارشنبه 25 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 28 تير 1394     |     کد : 91533

باراک اوباما: هراسی از مخالفان داخلی ندارم/ از پذیرش توافق بد امتناع کردم

رئیس جمهور آمریکا بار دیگر از توافق هسته ای ایران دفاع کرد و گفت: به خاطر حفظ امنیت و ایمنی آمریکا از کسی عذرخواهی نمی کنم.

رئیس جمهور آمریکا بار دیگر از توافق هسته ای ایران دفاع کرد و گفت: به خاطر حفظ امنیت و ایمنی آمریکا از کسی عذرخواهی نمی کنم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس پرس، «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا در نطق هفتگی خود بار دیگر مخالفان توافق هسته ای ایران را مورد انتقاد قرار داد و دغدغه های آنها را اغراق آمیز و عاری از صداقت توصیف کرد.

وی خطاب به منتقدان گفت: بدون حصول این تفاهم با خطر جنگ دیگری در منطقه آشوب زده خاورمیانه روبرو بودیم. البته وی بار دیگر مدعی شد که این توافق بیش از پیش ایران را از ساخت بمب دور کرده و مانعی همیشگی برای دستیابی این کشور به سلاح هسته ای است.  

اوباما که به قول خودش با این توافق می تواند به طور ۲۴ ساعته برنامه هسته ای ایران را زیر نظر بگیرد ادعا کرد که از مخالفان هراسی به دل راه نمی دهد. وی گفت: از هرگونه بررسی موشکافانه استقبال می کنم و از پاسخ به هیچ سؤالی گریزان نیستم. من به عنوان فرمانده کل قوا به خاطر حفظ امنیت و ایمنی آمریکا از کسی عذرخواهی نمی کنم.

وی در ادامه با لحنی حق به جانب مدعی شد: می پرسید آیا این توافق همه تهدیدهایی را که از جانب ایران متوجه منطقه و جهان است رفع می کند؟ خیر. می پرسید که آیا این توافق بیش از هر اقدامی که تا کنون انجام گرفته عدم دستیابی ایران به سلاح هسته ای را تضمین می کند؟ بله.

اوباما صحبت های خود را با این ادعا خاتمه داد که ما از پذیرفتن توافق بد امتناع کردیم و در پی توافقی بودیم که خواست همه طرفین را تامین کند- هدفی که به آن نائل شدیم.

در پی حصول تفاهم هسته ای وین، کنگره آمریکا ۶۰ روز زمان خواهد داشت تا آن را مورد بررسی قرار دهد. این در حالیست که جمهوری خواهان از هم اکنون حالت تدافعی به خود گرفته و بر طبل مخالفت می کوبند. اوباما بارها تهدید کرده که هرگونه رای منفی کنگره را که به لغو تفاهم وین بیانجامد وتو خواهد کرد.


نوشته شده در   يکشنبه 28 تير 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode